lite morgonshopping piggar alltid upp

Fan. Vaknade imorse och mådde skit. Jag låter som en gammal whiskey kärring på rösten. Jag har nu druckit te som en galning för att få tillbaka min vanliga sköna stämma.... haha! Eftersom jag tyckte så synd om mig själv så tvingade jag Sebbe att köra mig till Sickla. "Jag behöver bara ett par strumpbyxor". Det blev lite mer än så... men vafan, det tog bara en timme, jag kan vara ruggit snabb ibland!

Så nu har jag köpt en par nya Lee jeans (de var faktiskt på rea), en svart halsduk, svarta och ljusa strumpbyxor samt en kuvertväska i skinn :)


Jag vet faktiskt inte hur det blir ikväll. Jag får se hur jag mår. Antingen blir det fest ändå... eller bara middag ute med kompisar för att sedan chilla hos päronen. We'll see....

nyårshelvete

ja jävla helvete. Äntligen så är man ledig på nyår. VIll ut och festa men följande faktorer lägger sig i vägen:

- Hosta som bränner i bröstkorgen. Jag misstänker att en lunginflamation eller grav förkylning är påväg.
- Skotträdd hund. Jag har hundvakt men samvetet säger att jag vill vara hos henne när det smäller.
- Totalt jävla mörker när det kommer till att hitta nåt att göra. Alla har lämnat stan eller ligger hemma sjuka.

Detta gör att mitt nyår antagligen firas i mina pärons soffa med hund, sambo och en jävla hosta. Gott nytt jävla år!


allt som gör det värt är att jag får vara nära min skatt! sjukt hur mycket man kan älska nåt så hårigt! :D


fett seg dag

Det började ju bra.. en promenad med hundarna i nästan 2 timmar. Galet duktig jag är ibland! Sedan fick jag huvdvärk, så har legat på soffan hela dagen. Jag och Sebbe ska på bio ikväll så jag hoppas jag mår bättre tills han kommer hem. Vi ska se Twilight :D

Imorgon är det faktiskt jobb igen. Det kommer ju vara helt dött antar jag eftersom många fortfarnde är lediga. Blir till att ta med lite filmer till jobbet och softa hela dagen :) Yeah!

Nej nu orkar jag inte mer.

komplimang dagen?

Hejhopp!
Idag har jag varit i stan med Anna.. Jag lyckades komma över ett par nya skor att ha på jobbet. Så kallade "jobb-pumps". Me like a lot! =) Sebbe kommer väl döda mig eftersom jag köpte ett par ganska dyra skor igår.. meeen det va ju partyskor, det här är jobb skor.. det är skillnad! (sen behöver vi ju inte gå in på hur många jobb-pumps jag faktiskt har.)

Under den här dagen så har jag fått 3 komplimanger från främlingar. Helt otroligt tycker jag eftersom det är 3 komplimanger mer än vad jag brukar få av främlingar. Två kassörskor vare som tyckte att jag hade jättefina naglar. En ville veta vart jag gjorde dem och vad det var för material och blabla. Den andra gillade färgen (mina tippar är lila glittriga just nu). Så det var ju jättekul! När jag sedan står och väntar på tåget hem så kommer det fram en dam och frågar vad min hårfärg heter. Eftersom jag senast färgade mitt hår med en hemma blekning så visste jag inte riktigt vad jag skulle säga. Hon tyckte i alla fall att det var "hur fin som helst" och ville ha samma färg själv. Haha, vilken dag :D Vid den punkten trodde jag att nån drev med mig. Vad är oddsen liksom? (och så jävla snygg är inte mitt hår kan jag säga).
Jag tycker hur som helst att det va jävligt sött av folk att ge varandra komplimanger, jag blev ju jätteglad :) Ska försöka göra det själv mer!

Nu har jag städat lägenheten.. Maddis och Jessica kommer hit snart och ska käka :) Sebbe har träning så det ska bli roligt att ha dem här, det var FÖR LÄNGE SEN!! :P

För övrigt så ställde jag mig på vågen imorse och man kan ju säga att mina julkilon har hunnit ikapp! Kanske dags att sl.uta äta en Toffifee ask om dagen?

shopping

sorry för uppehållet men jag har varit på tok för upptagen med att göra hm.. well, roligare saker än att blogga :D

Låt oss säga att det blev en bra jul :) Nåt som vart ännu bättre var att gå på stan o shoppa idag! Jag hittade en cardigan  och ett par kostymbyxor från GIna Tricot på rean! Sen hittade jag ett par sjukt snygga klackar från TopShop och en supersnygg väska från DKNY som jag inte kunde motstå. Tyvärr så var de inte rea på dem, men de vare värt ändå :D




mmm kärlek

ganska frisk

Nu är jag igång igen. Trots en jobbig sjukhelg så mår jag nu ganska bra! =) Jobbet gick bra, det va kul att träffa Adam igen som varit borta ett par dagar.

Ikväll är Sebbe borta på bandyträning. Ganska skönt att ha lägenheten ensam ibland.. speciellt nu. Han hade varit superduktif och städat hela lägenheten idag! Damsugit, diskat, torkat överallt,.. tom skrubbat badkaret. Ja, som en hemmafru helt enkelt. Om jag får komma hem till det här varje dag så kan jag faktiskt se fördelarna med att ha en "hemma man".

Min kära vän Anna är hemma från Jönköping nu också, så jag måste träffa henne snart! Den 25e är det lite förfest hemma hos henne för att sedan bli utgång. Jag är fanimej redan taggad!

                                                                     Jag och Jenna på Halloween :P

still zombie

Fortfarande ligger jag som en jävla zombie i soffan. Idag har jag lyckats få i mig en lussebulle och en halv microrätt. Fuck. Natten var ett jävla helvete. Ena sekunden svettades jag som en gris och andra frossade jag. Slängde mig fram och tillbaka i sängen och vaknade säkert 50 gånger under natten. Jag mår faktiskt bättre idag, även om jag tappat aptiten totalt. Jag ska ta mig in till jobbet imorgon ändå, ge det ett försök.

Dags att dö i soffan igen.

Puss.

omtumlande helg

Jag är sjuk! Igårmorse när Gus blivit hämtad så slog det mig i ansiktet, hårt som fan. Jag har under det senaste dygnet mått piss.. hur skumt som helst. Jag tror att jag börjar må bättre nu... men det är fortfarande oklart. Ska försöka ta mig ut med Tyra och syster i alal fall. Lite frisk luft kanske inte skadar? Jag hoppas bara att jag kan jobba imorgon! Jag har inte råd att ligga hemma. Dessutom är Adam tillbaka från U.K så jag måste ju bli uppdaterad med the latest. Nåja.

Hejhopp

Godmorgon världen och hej Gus!

Ja... igår, nångång efter midnatt (idag kanske man säger då), ringde syrran mig. För de som inte vet det, så jobbar min syster med organisationen Hundar Utan Hem. De hjälper till att ta in hundar från Irland och placerar ut dem i bra hem här i Sverige. Nu hade en last med hundar kommit igårkväll, men det hade strulat till sig med det jourhem som den här lille krabaten skulle till. Ja, så då fick han bo hos oss under natten.

Mina damer och herrar, här är Gus :D





EN grymt söt och mysig staffe hane som sov med mig på soffan inatt. Hur mysig som helst är han... den som adopterar honom kommer inte bli besviken, han är helt underbar!! Dock så kommer en från organisationen och plockar upp honom om en stund.. han ska till ett jourhem (där de bor tills någon adopterar honom).För mig hade han gärna fått stanna.. Han har legat och myst tätt intill mig hela natten, en riktig gos gubbe :D

Mer info.. www.hundarutanhem.se

fredagkväll

Så vare helg igen. Grymt skönt. Imorgon ska jag o Sebbe ut och handla julkappar.. sen på  hemkvällen ska jag till mamsens jobb och äta julbord. Mmm.. jag längtar redan!

Snart kommer Sebbe hem med Pontus och Adde i släptåg. Vi ska kolla film här ikväll och ta det lugnt!

Nej nu kommer dom nog.. trevlig helg!

Ballbreakers

Hallå!
Igår eftermiddag drog vi till Ballbreakers, det va skojjigt :D God mat och massa spel. Vi körde bowling.. mina naglar var liite ivägen men tycker ändå det gick ganska bra! Här kommer lite bilder..





hängig

Fan va jag är trött. Fast jag ändå sover typ 8 timmar per natt så känner jag mig jättetrött. Jag mår även illa och har gjort det i två dagar. Jag hoppas verkligen att jag inte håller på att bli sjuk, det har jag inte tid med!

Igår tog jag iaf en powerwalk med Jenna, alltid väldigt kul. Jag såg även på nätet att mina H&M varor har skickats iväg så jag hoppas verkligen att jag kan hämta ut dom idag :D Vill ha min lila klänning nu!

Idag jobbar jag bara halvdag, vi är några från jobbet som ska till Ballbreakers för att äta, dricka och leka :D Det finns bowling, biljard, skjutspel med mera. Kommer bli jättekul :D I helgen blir det även julbord på mammas jobb. Eftersom jag har "hängt" på hennes jobb hela min uppväxt och hjälpt till lite här och där så ville jag också gå. Det brukar dessutom vara en grym julbuffé där, så det ser jag fram emot! Det kanske blir utgång efteråt med lite kompisar, men vet inte säkert än. Vi har ju typ inga pengar just nu.. eller jo det har vi väl, men kanske inte att lägga på en utgång :P

Nej nu ska jag ta mig en kopp te.

Hejhopp!


lång dag

Dagen började bra. Varför? Jo, jag tittade förbi Espresso House och plockade upp en kaffe. Grymt gott! Jag brukar dricka 7-elevens slapp kaffe på mornarna. No more säger jag bara! Nu är det bara Espresso house som gäller!

Förresten så är det idag är det 11 timmars pass som gäller. Jag måste jobba till åtta ikväll, lagom kul. Men det ordnar sig nog. Ska försöka få hit Sebbe så han kan köra hem mig efter :)
 
Nu har jag en dejt med Elle :)


hembesök

gokväll!
nyduschad och insmord, yeah! Känner mig ganska fräsch för omväxlings skull. Snart kommer Sofia hit. Det ska skvallras, som vanligt. Vad brukar vi prata om? Mjo, det mesta.. men måste ju säga att karlar brukar ta upp mest av våra samtal. Tragiskt när man tänker på det. Men vafan, så är det ju!

Oj nu kommer hon.

PUSS

så jävla sämst!

OKEJ. Det där jag nyss skrev om träning och måla tånaglarna var bara en illusion. Jag sitter just nu o soffan med en tunnbrörulle i magen. Tjockis värre! Haha.

ensam hemma

Skönt att va hemma igen! Sebbe är ute på middag med sin familj så jag har lägenheten ensam. Eller nästan ensam, Tyra är ju här såklart :) Så vi sitter i soffan och dricker julmust, härligt.

Jag funderar på hur min kväll ska se ut. Jag tror jag ska träna lite (Orbitreken), ta ett bad, måla tånaglarna och läsa nya Elle som jag köpte igår. Ja det får nog fanimej bli så!

Tidigare konversation med Jenna:

Jenna: Jag håller på och köpa en dator!
Amie: Jaha, vadå för dator?
Jenna: En rosa!
Amie: Ja... men vad är det för dator?
Jenna: Det vet jag inte... men den är ju rosa!
Amie: hm... aha..

Hahaha. Hon hittar jämt sätt att muntra upp mig på, ibland totalt omedvetet :D

bröööl

Man skulle även kunna tolka detta som "jag är jäävligt trött jus nu". Står i repan på hotellet och jobbar flitigt. Jag blir faktiskt imponerad hur trevlig jag kan vara fast jag är så trött. Om Sebbe bara visste att jag kunde vara såhär trots mitt morgonhumör, moahaha.

Kvällen igår va mysig. Jag och Nina kollade på filmen "Wimbledon" med Kirsten Dunst. Den är bra, har sett den ganksa många ggr nu :P Är grymt sugen på att se Guldkompassen igen, ska nog lägga mig och kolla på den när jag kommer hem :)

Nej, dags att jobba...
Tjohej!


julshopping

Hejhå!
Idag har jag varit i stan och shoppat lite julklappar. Mitt problem är ju att jag köper ganska mycket julklappar till mig själv... idag var ju inget undantag kan man säga. Förrutom julklapparna kom jag även hem med två klänningar, en kjol, en sminkväska, puder och en kalender. Haha, jag är fan helt otrolig.

Ikväll blir det nog en softarkväll med Nina. Vi ska kolla film tror jag.. det blev en väldigt lugn helg för mig, men jag tror det behövs ibland. Fast jag är sjukt partysugen :D
                                                                               Från Gina tricot med låg rygg.

Korsett klänning från Gina Tricot



kalender och sminkväska :)


Åh så fint :D



Adam..

..my thoughts are with you and your family.. If there's anything, you know where to find me. Whenever!

jobb myran

Hejhå!
Jag shoppade loss på H&M's hemsida igår, så nästa vecka kommer garderoben bli ännu större :D Beställde bland annat den lila klänningen som jag la upp tidigare :D Är lite osäker på storleken som jag beställde.. menmen, nu fick det bli så :)

Jag undrar om min gamla chef läser min blogg. Undefär en minut efter att jag postade mitt senaste inlägg, där det stod att jag inte hade några planer i helgen, så ringer han och undrar om jag kan jobba morgonpass på hotellet på söndag! Ja man tackar ja. Det blev jobb denna helg med! Helt sjukt, jag har jobbar 6 dagar/veckan i snart 2 månader. Jag borde va trött men det är jag inte... hmm. Tror inte att det är helt hälsosamt i alla fall. Men vafan, jag får skylla mig själv.

Snart är det lunch :D

Getting rid of Matthew

Jag har börjat läsa en ny bok. "Dumpa Matthew" av Jane Fallon. Den verkar jättebra, jag har redan fastnat efter bara några sidor :)

Vad händer i helgen dä? Jag ska med Sofia på Skansens julmarknad på lördag... ska bli mysigt :) Annars har jag faktiskt inga planer, helt otroligt! Jag ska kanske försöka köpa lite julklappar eller nåt. Försöka att inte köpa nåt till mig själv :P Om nån vill hitta på nåt så skicka ett mess ;) Jag kommer vara stört rastlös!


konsumera mera!

Godmorgon världen!

Idag mår jag bättre, tack och lov! Som vanligt när jag mår bra så är jag shoppingsugen som faan. Det är lite konstigt, för det är jag ju även när jag mår dåligt. Man köper nåt som man egentligen inte behöver och så mår man lite bättre sen. Jag undrar om jag inte har ett problem, ett shopping problem. Nu köper jag inte så mycket, men det kryper fan jääämt i mina fingrar när jag går in i nån affär. Äh, vem vet. Är kanske bara en vanlig brud? Mycket troligt. Jag hoppas det i alla fall.

Okej, klockan är bara 9.30 och jag börjar redan sväva iväg i flummiga tankar... inte bra. Nu är det fika, skriver mer sen :)

:D 

en skitdålig dag.

Jag kan inte ens börja med vad som har gått fel för mig idag. Låt oss bara säga att när jag vaknade imorse så ville jag att alla skulle dö! Det blev sämre och sämre ju längre dagen gick, men efter en powerwalk med Jenna så mår jag nu faktiskt bättre. Det är ju inte lätt att vara runt mig (läs vara min sambo). Jag kan verkligen vara en riktig satmara.. Sebbe måste ju ha en ängels tålamod. Fast han kan iof också vara ett jävla arsle, men mest så är det jag!

Menmen, det blir nog en bättre dag imorgon! :)

vuxenpoäng

Hej hopp!

Minst sagt en dålig uppdatering på bloggen senaste tiden, jo jag vet. Nu skiter vi i det och tittar framåt istället!

Infinner mig som vanligt på jobbet denna morgon. Är på ganska bra humör... kan det vara för att julen börjar närma sig? Eller kanske för att jag kom i mina nytvättade jeans imorse? När jag tvättar mina kläder har jag ju en tendens att inte komma i dom igen, men halleluja, dom sitter skitbra! (fick ju svettas lite för att få igen knappen men det är inte relavant).

Dessutom ska jag haffa grymma vuxenpoäng ikväll. Det är nämnligen "föreningsmöte" i våran bostadsrätts förening. HAH! Jag har aldrig varit på nåt sånt här.. så det ska bli intressant. Hoppas bara vi inte får några klagomål på oss (Tyra skäller en del och ibland låter jag henne kissa/bajsa på vår uteplats fast man inte får.. detta händer dock väldigt sällan.. och jag plockar alltid upp efter henne, så det så!!)

För övrigt så är jag sjuuukt shoppingsug en. Kanske inte så bra när man  ska köpa julklappar till andra andra!? Jag hittar liksom bara massa saker som JAG behöver. Jätteviktiga saker dessutom... se nedan :D

                                        


Okej, jag fattar att man kanske inte kan önska sig Vin Diesel men vafan, kan ju inte skada att försöka ;)

RSS 2.0