har jag missat nåt?

Är det jag som är konstigt eller är det typ inte förbjudet att piska mattor halv åtta på en lördagsmorgon? Det skulle jag vilja fråga mina jävla grannar!! VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ ER!?!? Nån behöver en "present" i sin brevlåda, det är allt jag säger.

Så nu sitter jag här - skitpigg. Tyra är i alla fall solidarisk och uppe med mig. Jag ska väl vänta en timme och sen ringa o väcka syrran för en långpromenad med doggsen. Jag behöver en kaffe!!

Ikväll blir det förresten fet utgång! Jag, Jenna, Anja, Nina och Tiia ska först kolla schlager, (nej det är inte min idé), och dricka massa drinkar. Antingen här hos mig eller hos Nina. Sedan beger vi oss in till till stan, ej ännu bestämt var, men vi vet ju att vid någon tidpunkt under kvällen åker vi förbi Anchor, där världens bästa grabbar jobbar. :) Lägger upp lite bilder sen innan vi drar in!


morgonhångel



hoppas det blir tid över för en film eller två..

ska kolla in dessa nångång under helgen.. ruggit skönt med videoklubb på jobbet :D



strax iväg till nästa jobb... ciao!

Friday!

Jag kom på värsta bra presenten till morsan igår! Jag och syrran gick ihop och gav henne blommor och kort ndär det stod att hon skulle bli bjuden på en tjejkväll med sina kära döttrar. Vi ska bjuda henne på restaurang, bio och sedan drinkar (bli pisstankade med andra ord). Hon blev skitglad :D Fan, ibland är jag riktigt påhittig.

Idag skulle jag tagit en soft fredag och fika med Emily, men gamla jobbet ringde såklart och ville att jag skulle hoppa in o jobba. Som en penga besatt hoe man är sa jag såklart ja till detta, vilket jag nu ångrar lite, haha. Men ska träffa Emily på en bakisfika på söndag istället, så det blir nog bra.

Imorgon är det fet utgång som gäller, ska bli askul! Berättar mer imorgon :)

Ha en trevlig fredag!


Mooorning!

Idag fyller min mamma år. Som den duktiga dotter jag är så skriver jag inte ut hur mycket...(inte för att hon nånsin skulle läsa detta, men men.. det är gammalt iaf!!) Jag måste alltså handla en present idag.. har absolut ingen aning om vad. Förslag någon?

Förresten så köpte jag en soffa igår :D Behöver ju lite möbler till lägenheten som jag flyttar in i om 2 veckor, så jag har börjat kolla runt lite här o var. Lite får inköpas begagnat och lite nytt. Soffan är från blocket, från en kille som bor på samma gata dit jag ska flytta! Haha, vad va oddsen liksom!? Så han kommer förbi med den här ikväll så får den ockupera vårt vardagsrum i 2 veckor. Skitbra! :D


Dags att kila. Har ett ruggit behov av min lätt-latte från Espressohouse idag. Det är fanimej mitt knark.. efter ciggen dårå..usch!


Snart är det lunch...

..och då blir det SUSHI! Jag längtar så jag döööör, helt klart världens godaste maträtt! (nästan).

Känns även förbannat bra med pengar på kontot igen! Speciellt bra när jag dessutom glömde kortet hemma idag. Satans jävla ****!! Jaja, hade en vadslagning med Adam igår så han får bjuda, moahahaha!


Den rätte för Rosing

Jag har bara en sak att säga: HA HA HA HA!
Herregud vilken bunt karlar dom hittat, herregud. Jag har den senaste timmen bokstavligen suttit med hakan i golvet med en enda tanke - FINNS NI PÅ RIKTIGT? Ja jisses. Ska lätt kolla nästa vecka dock, för det va ju ganska roligt :D

Jag har faktiskt alltid gillat Linda Rosing. Okej, hon kanske inte alltid har gjort de bästa valen eller sagt de smartaste grejjorna, men vem fan gör det liksom? Jag tycker hon verkar vara en jävligt schysst brutta, kanske lite starstruck, men men. Nobody's perfect. Finns så jävla många "kändisar" och vanligt folk med taskiga personligheter, jag tycker helt enkelt inte att hon verkar vara en av dom!






Hejdå photoshop

Okej, jag har aldrig prövat på photoshop, men jag har hört att det ska vara väldigt svårt... så när jag hittade ett annat redigeringsprogram som verkade skitlätt, så provade jag det. Okej, jag är inte specielt skillad, men jag lyckades iaf göra den här bilden svartvit! Heja Amie!! Nu ska jag lära mig retuschera oxå.... roligt :D



Tyra at work

Idag är som sagt Tyra med på jobbet, än så länge har det gått bra. Hon har dock blivit anklagad för att vara diverse saker såsom ; skoborste, hamster, polerings boll etc. Men det är vi vana vid, de är ju bara avundsjuka.


slappkväll

Lång och rolig dag på jobbet följt av lasange hemma hos svärföräldrar. Ovanpå det en Ben & Jerry's "half baked". Life is good right now. 

Imorgon ska mitt monster få följa med till jobbet :D Jag är nervös men glad, ska bli kul att se hur hon klarar det :) Jag har laddat upp med grisöron och tuggben till henne så hon håller sig sysselsatt och inte skäller på alla. (Ska nog ta med mig en vatten spruta också, om hon blir för skällig). Men det blir nog bra :)

tjohej!


jobb jobb

lite snabbt inlägg innan jag beger mig till hotellet för att jobba extra. Ska faktiskt bli lite roligt, va ett tag sen sist :) Denna känsla kommer dock gå över efter 10 min och den vanliga ångesten kickar in.. men vafan, jag behöver pengar till nya lägenheten, så det är bara köra på!

En sak slog mig, hur kul det egentligen är att spackla sig. Okej, det är inte så att jag står och ler framför spegeln varje morgon. Men att få exprimentera och köra på lite för mycket är fan kul, för att inte tala om hur bra man mår när man ser resultatet. Jag skulle kunna fortsätta i evigheter om varför jag älskar spackel, men jag hinner fan inte.

Hejdå!

det blev Madagascar 2...

.... det är ju som att se sig i spegeln!


tjohoo

Idag har jag varit grymt duktig. Först var jag ute på långpromenad med doggsen i 1.5 timme. Sedan powerwalkade jag med Jenna inne i stan i 3 timmar! (Under dessa timmar drack jag iof en del kaffe/te samt köpte ett par stövlar, men det hör inte hit.. dom va faktiskt på rea).

Skriver lite senare.. ska kolla film med Sebban :)

Puss

tjockis

Kan. inte. röra. mig.

Ikväll har vi kommit fram till följande:

- Killar med hästsvans går bort
- Skaffa silikonbröst är en investering
- Äldre män är mer intressanta än yngre
- Tema för vår tattuering är bestämt!
- Det blir eventuellt Gotland i sommar
- Det blir detox vecka i min nya lägenhet
- Fransk manikyr på tånaglarna är jävligt snyggt
- mycket mer....


Jennas skogarderob är stökig, men full av grymma skor :D






Nu börjar det bli dags att åka hem... Gonatt

BJ - here I come

Nej inte den typ av BJ som man kanske skulle föredra utan Ben & Jerry's såklart! Jag och Jenna drar hem till henne och myser om en stund..;)

 Dagen gick väldigt bra, lärt mig massa nytt. Jag hann även med en after work med Violeta, Catharina och Adam på Radisson hotel. Jag drack min favoritdrink - apple martini, helt godkänd! Av nån anledning så har mina senaste apple martinis smakat väldigt underligt... jag rekomenderar INTE att dricka dem på kryssning, för där har de bara smakat piss!Hur som helst var väldigt trevligt, nåt vi ska fortsätta med :) Vi har iof en egen bar på jobbet men det är roligare att komma ut och byta miljö lite!

Nej nu måste jag rusa. Självklart tar jag mitt lilla monster med mig.

Puss


kurs idag igen

Ja dags att bege sig igen för ännu en kurs på Sheraton. Jag längtar till lunchbuffén redan nu.....

Ikväll ska jag och Jenna chilla hemma hos henne.. kommer rulla hem nångång på natten, men det är det värt. Det blir ju självklart det gamla vanliga; måla naglarna, fläta varandras hår, kuddkrig i underkläder samt snack om karlar och sex. Kommer bli asbra som vanligt!

Nej dags att bege mig. Dagen till ära så är jag helt svart i trikåtop och stuprörsjeans. Feeling happy.

"Special Child"

Lägg märke till mina 10 kilo spackel jag lagt på ögonen. Yaay!


my own place

För de jag inte berättat det för än, så flyttar jag till en egen lägenhet i Mars. Just nu bor jag med Sebban i en liten tvåa.. vi har väl bott där i snart ett år. Den är dock alldeles för liten för oss två, man har inte ens en dörr att stänga om sig. Så vi har bestämt att jag ska flytta in i en egen lägenhet som ligger 5 min från vår gamla. Det känns väldigt konstigt och jobbigt men samtidigt väldigt skönt! Jag har ju aldrig haft en egen lägenhet och jag tror att det är väldigt viktigt att ha. I alla fall för mig som verkligen behöver utrymme för mig själv och mina vänner..... och alla mina skor :P

Men hur som helst så känns det väldigt spännande. Den 11 mars är det inflyttning. Vi ska måla, så den som vill hjälpa till är välkommen. PIzza and beer is on me :)


hälsan själv

Tydligen så är jag helt jävla perfekt enligt mina test resultat! Jag behövde varken muta eller ge läkaren en lapdance för att få detta underbara svar. Frisk med otroligt bra värden. Att jag sedan är mentalt sjuk är ju en annan sak.. en annan klinik. Jag kommer nog dit för eller senare.

Nu måste den här hälso bönan ner i tvättstugan....... glamoröst värre.

Gonatt!

Roxette was the shit ^^

Sitter och poppar Roxette från Spotify, ren nostalgi. På lågstadiet när jag gick på fritids hade vi alltid uppträdanden med olika artister. Jag mimade jämt till Carola eller Roxette. Nu kan man ju tro att en sån cool brud som jag försökte efterlikna Marie Fredriksson, men nejnej, jag skulle vara PER GESSLE! HAHA! Ja, ibland undrar jag hur fan jag tänkte. Jävligt söt va jag i alla fall!

Om ett par timmar ska jag bege mig till Engelbrektskliniken för att få mina provsvar från hälsokontrollen. Jag är lite smått orolig för mitt syntest.. och allt annat med för den delen. Jaja, det ordnar sig nog. Efteråt ska jag möta upp Jenna.. om hon vaknat dvs... man vet ju aldrig med henne. Löst folk, ni vet!

fika fika fika

Så var denna dag slut. Jag gillar kurser, speciellt alla fikaraster. Har varit en grym dag faktiskt, det är inte ofta dem kommer, men idag var den  här.

Eftersom jag inte fått nog med fika idag så tog jag en till med Sofia när jag slutat. Mys. Men det är fan sista gången jag sätter min fot på Cozy, fattar inte ens varför jag går dit!? Jo, man vet vad man får och det är nära tunnelbanan. Men det är fanimej det enda possitiva med det stället. Jag vill inte verkar snål, men hur fan kan man pröjsa 34 spänn för en kopp te? Och då ingår INTE påtår!! WTF?? Hur fan gick det här till? Dessutom låg det en sill i min ceasarsallad !? Nej. Nu får det vara nog.

Nu ska jag göra mig en kopp te och krypa ner i soffan. Yeah!

                                        

Med min griis. Och för den som fråga innan, rasen heter pomeranian :)

Ja, jag har lärt henne att se såhär lidande ut när jag vill kela. Hon älskar det egentligen, lovar!


TUESDAY

Snart dags att bege sig ut ur min varma lägenhet och in till Sheraton där mitt jobb ska ha kurs idag. Ska bli fett skönt, hoppas bara de serverar kaffe, annars är jag död... hmm. plockar nog upp min latte från Espresso House för att vara på den säkra sidan.

Nej nu måste jag spackla lite mer och sen bege mig. Ikväll ska jag även träffa Sofia och fika, mysigt.

Ha en bra dag!



kurs-vecka :D

Fan vilken skön vecka detta blir! Både imorgon och på Fredag ska jag på kurs på Sheraton, (ja min gamla arbetsplats) Ska bli intressant och skönt att byta miljö lite.. Me like!

För övrigt så är fanimej denna skiva Britney's bästa hittills. Den spelas varm i min ipod just nu. Så jävla bra!!


tjej efterlyses

Jag fattar egentligen inte hur jag klarar att ha ett heltidsjobb. Det tar ju upp så sjukt mycket tid av ens liv. När jag inte jobbade heltid så kunde jag inte förstå hur alla andra orkade leva så. Helt plötsligt är man mitt uppe i det själv. Stört depprimerande.

Min arbetsplats är iof jävligt rolig. Nåt jag kan sakna däremot, är tjejer och tjejsnack. Jag sitter ju bara med killar hela dagarna i ända, vilket gör att mitt prat om skor, kläder och Britneys senaste skiva ,blir ganska begränsat. Det hade faktiskt varit väldigt roligt att ha en tjej till här. Jag skulle nog bokstavligen dö av lycka - förutsatt att hon va lika rolig och härlig som jag själv förstås... kan bli svårt.

tillbaka till cilivisationen

Hello everyone!
Tillbaka i stockholm igen. Landet var grymt skönt.. fick dock internet abstinens redan igår.. hur lam får man bli liksom!?
Hur som helst så har jag haft det skitbra! Ätit alldeles för mycket skit, rökt för många ciggaretter, bråkat lite för mycket med morsan, hållt ovanligt sams med min syster, gått på dass en gång (det var en gång för mycket kan jag säga.. jag är sååå inte skapad för lantlivet) samt druckit alldeles för lite skumpa.

Nu ska jag och Sebbe käka pizza och sen beger vi oss av till Fanny och Alexander på filmkväll. Skriver mer senare :)

ibland har jag världens sötaste pojkvän..

..som skickar blommor till jobbet :) Min bitch attityd har med andra ord gett resultat! ;P Blev i alla fall skitglad!! :D



Hälsokontrollen gick förresten bra. Ska dit igen nästa vecka för att gå igenom resultaten. Däremot hade de skitsvårt att hitta en åder med blod i, så de fick sticka mig som fan.. å jag som hatar nålar! Nu har jag blåmärken på båda armarna som värsta knarkaren!

Jag får nog ta tillbaka en sak..

Även om min mupp pojkvän Sebbe ska åka iväg denna helg så fick jag igårkväll en guldring av honom!! :D Jag ääälskar smycken och den är jättefin! Tyvärr lite stor, så ska byta den på måndag när jag kommer tillbaka till stan. Så ja, bitterheten har lagt sig.. Tack älskling!!

Nej dags att ta mitt pissrör och bege mig till Engelbrekskliniken. Och nej, det är inga jävla sjukdomar som ska testas, utan detta igår i hälsokontrollen;

 


Syn- och hörselkontroll

Puls- och blodtryckskontroll

Elektrokardiogram – EKG

Längd- och viktkontroll

Kontroll av urinprov

Blodanalys


Allt det här är ju skitbra. Jag får det gratis via jobbet men annars kostar det bara 1500 kr. Skitbra säger jag :)

Hörs sen!

dalarna nästa!

Ja så det kan bli. Jag skiter i utgång och åker upp till skogen istället. Resten av familjen (dvs morsan, farsan, syster och 7 hundar) åker under dagen upp med bil till vårt landställe utanför Hedemora. Själva tar man tåget efter jobbet. DE HADE JU SÅ JÄVLA BRÅTTOM att det inte kunde vänta på mig. Muppar. Hur som helst så ska det bli jävligt skönt att lämna stan den här satans helgen. Jag är iof lite orolig för hur vi kommer hålla sams i vår lilla stuga där uppe.. kanske ska ta med mig min Smirnoff Apple i nödfall...? sätta mig på en stubbe nånstans och ha party med mig själv. Yey! Det blir nog soft.

Nåt som däremot inte är lika soft är att jag ska på hälsokontroll imorgonbitti. De ska kolla en jävla massa skit som innebär två jobbiga grejjer som följer nedan;

1. Jag får inte äta något innan kontrollen (ska vara där 09.30, vilken är typ en eeevighet för mig..jag vaknar jämt utsvulten)
2. Jag måste tydligen ta med en prov med mitt morgonkiss. Fräscht att bära runt på det i väskan på morgonen. Verkligen. För att inte tala om hur fan jag ska klara att pricka det lilla provröret... ja. Nog pratat om detta tror jag.

Nu ska jag sova.

mitt första alla hjärtans dag kort!

Okej, jag vet att jag sa att jag är jävligt trött på Alla hjärtans dag skiten, men hur glad blir man inte av att få ett hemligt kort med lite choklad? :D Min tråkiga kväll på jobbet blev genast jävligt mycket bättre!


TOP MODEL

Var det bara jag som såg finalen av topmodel igår? Jag är så sjukt besviken! Tjejen som vann, McKey, ser ju ut som ...som... asså jag vet inte vad. Hon har ju tjurnacke och ladugårds-dörr-breda axlar. Hur fan gick det till? Okej, hon är ju skitsnygg, men det va Annaleigh också.. och hon ser dessutom inte ut som Lurch i Adam's family när hon går. Nej, jag tyckte fel flicka vann!


Min favorit som skulle vunnit!!

bitter

Lååång dag på jobbet idag. Segt.

Ikväll ska i alla fall jag hem till Sofia på middag. Vi har fanimej inte setts på evigheter känns det som. Vi har båda massa skvaller så det blir nog ett jäkla kacklande - som vanligt.  Jag tar med mig fluff grisen också, hon kan behöva byta miljö lite.

Jag är redan grymt trött på all denna "alla hjärtans dag" skit. Själv ska jag supa ner mig på fredag för att sedan ligga bakis och tycka synd om mig själv hela jävla lördagen. Kanske tar en runda in till stan och svullar tårta med Bea på nåt fik. Men hon har ju pojkvän? kanske ni tänker nu. Ja, jag har ju det (otroligt nog). Dock så har den fuckern bestämt sig för att åka till landet denna helg. Vet iof att han kan behöva åka iväg och koppla av lite, surt bara att det är just denna helg... men what to do!?  Han får gottgöra mig på söndagen helt enkelt.

Nån som är med på utgång på fredag då?

naaaw

Hittade en bild på Tyra när hon bara var några månader gammal. Fy fan, hur söt får man vara!?


.....

Fyfaan. Jag mår ju som jag förtjänar idag alltså. Jag och Jenna var bartenders igår på en överraskningsfest för Robbans styvfarsa. Vi hade skitkul.... dock när man står i baren så är ju spriten gratis... mm just det. Vi drack i 6 timmar, drink på drink på drink. Jag hade grymt kul!! Sedan minns jag att vi flydde in i en taxi till Anchor (varför ska vi envisas med att gå dit? Faan!) Sen blev det donken och sen hemgång. Självklart hade jag med mig kameran, men glömde minneskortet hemma så inga bilder blev det. Dock så tog de andra ganska mycket kort, så kommer jag över några så kaaanske jag lägger upp dem ;P

Nu är det jag och mina ostbågar resten av dagen....mmm...


I love my new shoes..

Återigen, ja, jag vet att jag har ett problem... Men när dessa raringar faktiskt fanns i min storlek (sista paret faktiskt.. jag tror det var ödet), så kunde jag ju inte låta bli. I fell inlove all over again.



Från TopShop 1199kr

Träffa Anna var väldigt kul som alltid :) Blev en hel del skvaller, det kan man alltid lita på när man träffar henne. Fan ta dig att du numera pluggar i Jönköping!! Jag kommer ju kräva gratis vård av dig sen när du är färdig nurse, bara så du vet vad som väntar!

                                                                   Tragiskt nog min vanligaste pose numera.

Söta Anna!


Nej nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för kvällen! Jenna är på ingång så det är bara sätt igång. Ska vara där redan vid sex för middagen :)

jag har varit vaken sen 07:08 denna lördagmorgon

ja, men vafan gör man när doggsen vill ut och bajsa vid den tiden? Bara bita ihop och ta ut de små odjuren. Har legat på soffan en timme och kollat Dr. Phil. Man blir ju inte klok av såna program.. pretto gubbe. Dock jävligt smart.

Om ett par timmar ska jag försöka ta mig ut med hundarna på en långpromenad nere på ängen. Känns verkligen sjukt roligt i det här fucked up vädret.. Sedan blir det stan med Anna, yaaay! Ska verkligen försöka att inte spendera pengar.. det har gått ganska bra än så länge :D (förrutom de där smyckerna jag köpte, men vafan, jag är ju bara människa).

Uppdaterar ikväll när jag och Jenna ska göra oss i ordning för festen, det kommer bli mycket mycket bra :D

Puss!




fredagslycka

Så jävla skönt med helg!!

Detta kommer bli en rolig helg tror jag. Ska antagligen på middag ikväll hemma hos Sofia. På lördag ska jag först träffa Anna som jag inte sett på evigheter!! Ska dra runt inne i stan med henne =) Sen på kvällen så är det fet fest med vänner inne i stan.. den följs av en utgång! På söndag ska jag bara slappa och äta mig tjock på semlor, mycket bra! Jag känner mig nöjd med min planering.

Igår strosa jag runt på stan efter jobbet. Köpte 3 par örhängen, 4 ringar och en ny klocka. Jag har börjat konvertera från
guld till silver vilket innebär att jag då måste köpa massa nya smycken, inte mig emot :D Silver är roligare!



Även om vädret suger är jag på jävligt bra humör. Har dessutom blivit lovad sushi till lunch av min kollega, yeeeah!

snart kommer ny snygg design :D

jag väntar med spänning på en ny design på bloggen. lovar att skriva mer då ;P

just nu mest förväntansfull inför helgen då det vankas fet fest + rejäl utgång! watch out!

hotellet nästa!

Efter en lång arbetsdag på jobbet så kom ett arbetspass på hotellet. Ganska kul på ett sätt att gästspela lite. Inte lika kul är dessa förbannade nylonstrumpbyxor som man måste ha på sig. Huden andas liksom inte i dem, skitäckligt egentligen.

Nej dags för en kaffe.

RSS 2.0