halloween helvete

Jag känner mig kall och blöt. Fyfan vilket jävla pissväder det är ute. Jag ska iof inte klaga, jag har varit ledig idag :D Vet inte varför, fråga U.K :P Hur som helst så trodde jag att jag skulle kunna strosa omkring i stan utan allt för mycket trängsel eftersom alla andra muppar skulle jobba. Men nej så fel jag hade. Helt jävla smockat! Jag kan säga att kön som ledde IN till Buttricks ledde ända bort till Åhlens typ. Heeelt sjukt! Det är med andra ord inte bara jag som är ute i sista minuten :P

Kom i alla fall hem med två klänningar (som jag antaglien ska lämna tillbaka), en mascara och moonboots. HAHA. Ja ni läste rätt. Jag tycker personligen inte att dessa "skor" är speciellt snygga, MEN dom är sjukt bekväma att ha ute i skogen på hundpromenaderna när det är snö på marken. Så jag köpte ett par till mig, plus varsitt par till syster och Jenna. De kostade liksom bara 99 kr så vafan, de va bara passa på!

Om ett par timmar kommer Jenna hit. Vi ska göra oss i ordning och förfesta lite inför kvällens halloweenfest på KGB!
Jenna ska vara geisha och jag ska vara polis :D Grymt kul! Denna kväll ska jag försöka komma ihåg att ta bilder :P Jag ska nog titta förbi på bulans fest efteråt :)

Egentligen är jag så trött o seg att jag helst av allt skulle vilja ligga med duntäcket i soffan och titta på film och äta glass.

i brist på annat...

så måste jag berätta att denna låt är helt underbar - Jordin Sparks - freeze.


äntligen ledig.

yeeaah

Äntligen sitter man vid en riktig dator (PC) och inte en sån där krånglig skitdator (mac). Aaah, lättnaden sköljer över mig!

Jag har varit sjuukt duktig idag.. jag och Jenna power walkade i en timme. Skönt som fan att gå och prata av sig. Eftersom Jenna är ungefär lika tragisk som jag, så passar dessa promenader oss väldigt bra då man får ventilera sig ordentligt - utan att någon dömer en eller tycker att man är dum i huvudet. Härligt.

Imorgon ska jag hem till Fanny och mysa dessuom.. ska uppdatera bloggsidan lite. Jag har ju, som de flesta kanske vet, inte längre 2 hundar osv. Så vi får se hur det blir, spännande. Min kusin är den bästa! =D

Jag tar antagligen med mig min nya kärlek (laptopen) till jobbet imorgon så skriver av mig då istället... måste ta mig till duschen nu!

Puss å hej!

datorn beställd!

Ååh nu är datorn beställd från Dusin.se! Så om ca 2 dagar har jag en egen laptop! :D Min gamla laptop ska jag nog skänka bort till någon.... hur som helst. Jag och Jenna tog en powerwalk igårkväll. Skitmysigt och skitkallt. Vi möttes självklart på Shell, för att ladda upp med kaffe och cigg. Nästan så man saknar sin gamla arbetsplats ibland :P Inte jobbet i sig, men alla sköna människor som hängde med mig där på nätterna. Det va tider det :)

Jag vette fan hur jag ska hinna med den här helgen. Det är 2 halloween fester på fredag. Den ena är på KGB inne i stan, det är Jennas polare som abonnerat hela stället för en fet fest. Den andra är hemma hos Bulan, 50-60 tals tema med massa människor som man känner. Båda festerna lockar som fan... vet inte hur jag ska kunna välja. Kankse går på båda två helt enkelt, I don't know :P På lördagen är det yttligare en halloweenfest hemma hos Fannys mamma Vicky. Då är det häxtema som gäller. Jisses jisses. Det blir en blöt helg igen med andra ord :P Inte för att jag klagar! Ska bli jättekul :D

Nu måste jag kanske jobba lite..

..för övrigt så fick jag en jättegod lunch idag...

..eftersom Adam hade lagat "home-made-curry-from-scratch" till hela teamet! It tasted fuckin' awesome! :)

LG

Igår var det en lång dag. Först skönhetsmässan i Kista med Sofia..Jag gjorde en tandblekning, (som knappt syns!) och köpte lite småsaker. Skönt att komma ut och göra nånting på en söndag liksom, kändes bra :) Senasre på kvällen kom Fanny och Alexander över på middag. Vi käka satay kyckling och tittade på "I am Legend" med Will Smith. Kan den människan göra dåliga filmer? Jag tror fan inte det. Det blev en väldigt mysig kväll i alla fall! Förresten så ska jag antagligen köpa en laptop denna månad.. titta vilken fin jag hitta från LG. Den verkar perfekt :)

från promenaden idag.. så jävla söta!


inte så jävla bakis som man kan tro

Nje.. inte superbakis.. men dimman har ju inte helt lagt sig.

Kvällen började med att Jenna kom över. Vi käka lite mat och drack varsin stark vodka/redbull, (sista gången jag låter Jenna blanda drinkarna, jävla alkis). Sen tog vi en taxi in till ambassaderna. Där var det massa folk, mer än vad jag trodde att det skulle vara. Eftersom det är sk Open night ( och vi är den enda ambassaden med egen bar), så var alla andra oxå inbjudna. Så det var mycket trevligt med dans och drinkar :)

Sedan fortsatte kvällen för mig, Adam och Jenna på GK och sen på Anchor. Jag va väl hemma runt tretiden, lagomt och bra. Jag blev faktiskt inte pruttfull som jag va lite orolig för.. men det va skojjigt ändå! Dock så glömde jag helt bort att ta några kort över huvud taget... typiskt.

Nu har vi precis kommit hem från födelsedags fika hos farmor och farfar. Farfar fyllde år... vet inte hur mycket faktiskt, men en jävla massa skulle jag tro. Han är så söt, min farfar <3
Så nu sitter man här, fylld upp till öronen med smörgåstårta och fikabröd.

Snart ska vi pinna iväg till min syster och vara hundvakter... titta film och mysa =) Imorgon kommer Fanny och Alexander på middag :) Ska bli supertrevligt!


En snabbis bild på min lugg. Jag blev ganska nöjd faktiskt :D

lönings-fredag!

Finally blev det cash på kontot igen! Blev ekonomiskt sett en väldigt bra månad denna med.. om jag är duktig så tar jag pengar och betalar av min telefon. Är jag mindre duktig så shoppar jag lite mer denna månad. Hmm. Svårt beslut.. det är synd att det är så tråkigt att betala av saker :P Ikväll är det i alla fall personalfest. Jag och Jenna ska gå på den först, för att sedan ta oss in till stan och festa. Än så länge så blir det GK och Anchor.. kanske lite andra ställen, (förutsatt att jag inte blir pruttfull som förra gången och drar hem efter en timme). Nej men det kommer nog bli skitkul. Eftersom vi båda försöker tänka på vad vi äter så har vi bestämt att vi bara ska dricka vitt vin, alt. ren sprit. Haha, grattis Amie och Jenna. Jag ska hur som helst ta massa fula och pinsamma bilder som jag sedan kommer skämmas för mycket över för att kunna lägga upp. Yeah!

dress.

Jag är sugen på att köpa klänningar.. tittat lite på den här från stylebystars.com. Tror den skulle vara söt med ett skärp till i midjan :)


Sjukt shopping sugen... tur att lönen kommer snart :D

Lugg eller inte?

Jag kan fan inte betämma mig. Ska jag klippa luggen eller inte? Jag har ju precis sparat ut luggen och det har ju inte varit roligt direkt. Så jävla typiskt att så fort man kommit bort från nåt så vill man ha det igen. Suck.

Fördelar med lugg?
Det är jävligt snyggt, blir mer av en frisyr och det markerar ansiktet.

Nackdelar?
Jobbigare att hålla efter, man kan inte göra så mycket med den... och den är sjukt störande att växa ut igen.


 

HJÄLP! Vill helst ha det gjort tills på fredag... time is short.

  

det är mycket på jobbet just nu...


cookie cravings

Jag har fan galna cravings just nu. Gissa på vad? Jo - kakor. Tror på Maryland's chocolatechip. Hmm.. måste varit flera år sen jag käka såna. Synd att jag är för lat för att gå till 7-Eleven.

Dessutom vill jag komma i min klänning på fredag. JUSTE - på fredag är det personalfest på jobbet. Vi ska ha Mama Mia tema på festen, (ja fråga mig inte). Jag ska nog bojkotta temat och bara dyka upp i en kort svart klänning :D Me like! Jag drar med mig Jenna på festen oxå.. vi drar antagligen vidare sen in till stan och möter upp lite polare. Fet fest helg med andra ord :)
Kontentan är - inga kakor innan fredag!



Fuck.. so goood!!

Imorgon är det måndag igen!

Another day goes by..

Jag hade en supertrevlig kväll med Sofia igårkväll. Vi va på den irlänska puben Limerick. Jag åt en jättegod skaldjursgryta :D Jag äter nästan jämt fisk när jag är ute på restaurang, det är alltid så himla gott! Dessutom gör jag sällan (typ aldrig) fisk hemma så man får passa på!

Idag har jag mest slappat.. Varit ute med Tyra och självklart rullade hon sig i nåt som luktade bajs. Det va bara hem och bada..

En blöt sur fläck

En nyfluffad ren tjej


Kvällen har varit mysig. Jag och Sebbe har tittad på Wanted. den va helt okej faktiskt :) Angelina är som vanligt grymt snygg, men det känns som man redan sett henne i den här typen av roll, hon häpnar liksom inte. Men men :)

lördagskorv!

Fan vilken dag! Jag har varit väldigt duktig :D Först upp och hem till syrran för att lite snabbt rasta hennes hundar. Sedan GICK jag in till Medborgarplatsen och fixade naglarna hos Sussa. Efter det så GICK jag hem igen. Väl hemma bytte jag om och tog Tyra + syrrans hundar ut på långpromenad en timme. Sedan hem och dog i soffan.

Jag är stört trött men dagen slutar inte här. Vid sju ska jag in till stan och möta Sofia. Vi ska käka och dricka lite vin, mycket trevligt :) Måste bara hitta orken att komma ur soffan!

Kvällen igår va mycket trevlig förresten. Vi dök upp på tillställningen vid åtta och drog hem runt tolvtiden.. jag skulle ju upp tidigt så det va ganska lagomt :)

Ska nog ta ett bad nu. :) Puss!

friiday!

Nu sitter man här, spacklad och luktar gott. Om en stund ska jag dra mig in till söder för en fest hos en kollega. Jag ska ta det jävligt lugnt dock. Har saker att göra imorgon så jag orkar inte va bakis :P Dessutom har jag haft en lätt huvudvärk hela dagen, skitjobbigt. Menmen, ska bli trevligt att komma dit och träffa lite kollegor iaf!

Imorgon ska jag in till stan och fixa mina naglar hos Sussa. Ska bli så skönt att få dem fina igen :)



Dags att bege sig!

softish

Hejhopp!
Äntligen hemma från en dags hårt arbete... eller nåt. Jag sprang iväg på lunchen och shoppade lite på H&M. Blev en grå tröjja att ha över skjortan/blusen, samt en kort svart klänning :) Lägger upp bilder på dem sen!

Om en stund kommer Jenna och Robban över.. ska väl klämma i oss pizza eller nåt. Slapp kväll :P

I helgen så är det fest hemma hos en kollega på jobbet, det ska bli trevligt! Jag och Nedim ska först ta lite drinkar ute, sen möta upp Adam och dra till festen. Länge sen jag va på en tillställning hemma hos någon. Nåt jag aldrig riktigt gillat med "hemmafester" är att man nästan alla gånger måste ta av sig skorna när man kommer. Hallå? Tar man av sig skorna så förstör man ju halva outfiten!? Kul att gå runt i sina noppriga  strumpor liksom! Men det kan säkert bli jättetrevligt ändå, fastän skorna står i hallen. Får helt enkelt investera i ett par jävligt snygga strumpor ^^

Nästa vecka ska Fanny och Alexander komma hit på middag. Ska bli supermysigt!! Önskar bara de kunde komma tidigare, men eftersom Alex jobbar natt så kan de inte förräns då. Men det är nåt att se fram emot i alla fall :)


dubbelt upp

Från ambassaden till hotellet. Jag fick ett mess från Sheraton som ville att jag skulle hoppa in och rädda kvällen. Som det ess man är så sa jag ja. Vilken klippa! Nu sitter jag här och är väldigt trött i mina fötter. Eftersom jag inte planerade att gå vidare till Sheraton så tog jag ju självklart på mig mina höga klackar, (som alla andra dagar). På jobbet sitter jag ju ändå nästan hela dagarna så där kan man ha skyhöga skor utan att få ont. Tjing fick jag!

Annars har det varit en mycket bra dag. Jag fick förresten hem en ny blus och ett par ankelboots från H&M häromdagen. Eftersom jag precis köpt ett par liknande ankelboots så hoppades jag på att dessa jag beställt skulle vara skitfula. Självklart så var de både snygga och sköna så jag bestämde mig för att behålla dem. Kul att man slängt ut 2 lax på ankelboots denna månad, iih. Ågren.... eeeller inte :D I love them both in different ways.


Snyggt!! Kanske ska ha ett par byxor på också :P

det är så tyst..

Jomen visst har vi det mysigt här ute in the middle of nowhere. Men jag kan inte hjälpa att jag saknar stan som fan! Mina skor, mina väskor, mina vänner, allt! Dessutom är jag sjukt sugen på att se Djävuilen bär Prada igen. Suck. Jag är ingen bra lantis :P

Förrutom min stundmässiga abstinens så har vi det jättebra. Lagat god mat, legat på soffan och sett massa filmer och kramats. Tagit promenader i skogen med Tyra och läst våra böcker. Jag hoppades på att jag skulle klara hålla mig borta från nätet men eftersom det finns bredband och dator här så var det ju jättesvårt!


Sebbe ser skeptisk ut

Tyra är glad =)

Stugan!

Jag och Tyra =)

Hur fan blev jag längre än Sebbe? Haha.


Ses hemma i stan sen :D
Puss.

snart bär det iväg till småland

Japps så är det! Snart är det bara kohagar och bondlurkar så långt ögat når. Ska bli så skönt! Jag ska inte ha med mig ett enda par jeans, bara mjukisbyxor och pyjamasbyxor. Sexigt värre va!? :P Vi ska åka så fort jag kommer hem från jobbet, äta på vägen nånstans.. Sedan blir det storhandla för hela helgen i Västervik och sen åka till en uppvärmd stuga. Sebbes landställe är inte direkt en stuga, den har ju fan värmegolv i badrummet och en bastu, men ändå :P Mysigt ändå! Vi ska ha med oss massa hyrfilmer och god mat :) Myspys! Kan behövas eftersom jag varit en sån tjurig subba mot honom på sistone. Vet inte varför, tror det är min personlighet :P Ha det gött :) Puss

at work.

Kors i taket! Tyra löper igen. Jag har tyckt att hon sett lite svullen ut och nu förstår jag varför. Vi är lite småsugna på att para henne, men jag vet inte.. har ju inte tid att vara hemma med henne just nu så vi får se. Vår stora tjej :D Jag ska vara ledig på fredag förresten. Jag, Sebbe och Tyra åker ner till Sebbes landställe över helgen. Vi åker på torsdag efter jobbet och kommer hem på söndag igen. Ska bli jätteskönt att komma bort från stan. Jag ska försöka stänga av min telefon för att verkligen slappna av, meeen tror inte det kommer fungera :P Det kommer nog bara göra mig stressad. Hur som helst, mysigt :D Nu ska jag jobba lite.. Puss.

trist vardag

Ihopkurad i soffan ligger man nu. Det är fan skamligt hur mitt liv ser ut just nu. I alla fall mina vardagar. Det enda jag gör är att jobba och sova. Nånstans där emellan lyckas jag ibland klämma in lite vänner och shopping. Men annars tillbringas fan 4 av 5 dagar i soffan när man kommer hem. Skandal.

Idag har jag ju då följt det här mönstret igen. Kom hem och mötte upp Sebbe på Konsum. Vi köpte grillad kycklig som vi gick hem och åt :) Sedan gick vi hem till Sebbes päron och fika. Trots kaffet är jag nu as trött.. Tyra har fått kennelhosta så hon höll oss vakna halva natten med sitt hostande. Hoppas det blir bättre inatt, vissa behöver sin skönhets sömn liksom ^^

Förresten, gissa vem som va ute och sprang 3 km på lunchen idag?? Jo minsann, det va jag det. Hur fan det gick till har jag ingen vidare kommentar på. Jag fick hjälp kan man säga, annars hade jag aldrig klarat det!

Nu ska jag sussa.

Puss

jävla pissväder

Fyfan för stan när det blåser och regnar. Det enda som värmde en sån här skitdag var de  nya skorna jag köpte :D
Skitsnygga från Bianco för 1300 kr! Jag är supernöjd :D





Kanelbullens dag.

Hejhå!

Tar en paus i myskvällen med Seb för att skriva lite. Vi har kollat klart på Juno och nu kollar vi (mest han) på nya Indiana Jones. Den verkar väl helt okej.. fast fan va Harrison Ford har blivit gammal! Han är iof het ändå, den där Calista Flockhart  borde va en nöjd jävel. Juno var bra! Ganska mysig film faktiskt :) Styvmorsan va grymmast helt klart :D

Idag var jag inne i stan med Sofia. Jag ville hitta ett par schyssta ankelboots men hittade inga. Ska in och kolla imorgon igen tror jag. Måste verkligen ha ett par nu när hösten är här. Jag går ju i pumps varje dag till jobbet och jag tycker det börjar bli lite kallt ute, så behöver något som täcker. We'll see. Kom hem med endast ett nytt bodybutter :D

Så här sitter man i soffan och luktar kokosnöt i Sebbes pyjamasbyxor. Härligt! Jag är dessutom skönt mätt efter min middag - 2 kanelbullar. Bra jobbat Amie.

Puss å hej!


Underbart!

Veckan har gått så sjukt snabbt! Kan inte fatta att det faktiskt är helg. Antar att det blir så när man har skoj på jobbet. Har fått nya uppgifter denna vecka också, väldigt kul att lära sig nya saker!

Eftersom jag haft en sån bra vecka så tittade jag in på Åhlens efter jobbet. Fick syn på denna uppenbarelse från DKNY. Jag var bara tvungen, det var jag värd :D Det är helt otroligt hur jag svävar på moln varje gång jag köpt en ny väska. Sebbe suckade bara stort när han såg den. När han sedan såg prislappen så suckade han ännu mer, haha. Stackars kille.


Life is good.

Hur som helst så ska jag bara slappa hemma ikväll. Gå över en snabbis till päronen snart och fika lite bara. Sebbe är ute med polarna så det blir jag och Tyra! Inte fy skam det ;P Imorgon ska jag träffa Bea.. hon vill ta en promenad men jag hoppas på att jag ska få med henne ut på lite shopping! Jag behöver nya skor :)

Puss!

RSS 2.0