inte längre deppad :D

Har varit ute i 2 timmar med syrran, Sandra och alla hundar! Känns såå bra att vara ute och röra på sig. Just nu känns livet ganska bra igen. Fattar inte mina moodswings ibland.. men men.

Ikväll kommer Jenna förbi en stund. Har inte träffat henne på evigheter känns det som.. fast vare gång jag träffar henne så blir mitt "sluta röka" mycket svårare än annars. Kanske är för att Jenna röker som en skorsten och jag själv blir lika dålig i hennes sällskap. Men jag har varit rökfri i 2 veckor imorgon!! Ska fan inte börja nu..... hoppas jag.

Skriver mer sen,
Puss

deppad

Nu ska jag bo hos Sebban ett par dagar. Känner mig deppad och instängd...men i alla fall gått till 7-eleven och tillbaka, Det ni!

Imorgon är det ju Måndag igen. Eftersom jag är ledig så betyder det inte ett skit för mig.. Undrar vad jag ska hitta på... Förslag? Jag behöver seriöst komma ut lite innan det börjar växa mossa på mig. Ska över till syrran snart och chilla, typ kolla en film eller nåt. Sebban ska iväg på konsert.. pallar inte sitta här själv som nån jävla low-life. Känner mig så förbannat rastlös. Känner mig dessutom som en fet kossa eftersom jag suttit i soffan hela helgen. H&M's BB avdelning nästa! Suck.

börjar lessna på den här soffan

Okej. jag är officiellt trött på att sitta i soffan och glo. Meeen vafan kan man göra.. dåligt väder ute och varmt inne. Jag är i seriöst behov att något upp piggande... nej jag menar inte knark, men nåt liknande kanske. Hmm.. ett par nya skor skulle fan göra susen just nu. Var är alla mina vänner när jag behöver dom?? Kom och muntra upp mig!!

Kanske ska ta en dusch, sätta på lite kaffe och kolla en film.. låter jobbigt, men kanske mår bättre efteråt? Suck.


för allas trevnad så får ni inte se min vackra osminkade nuna idag.

I'm alive

Hej hopp!
Har varit ett segt avslut på veckan, men äntligen är det helg. Jag har mest chillat i soffan med syster och Nina. Gårdagen ägnades åt pizza och massa Sex and the city avsnitt. Mycket bra. Helgen kommer bli lugn, ska mest ligga på soffan och tare soft. Kanske kolla Twilight för andra gången denna vecka :P I fucking looove it.

det närmar sig

Myskväll i soffan med doggsen, ja det blir inte så mycket bättre än så. Underbara Goldie kom förbi med min tavla också. Kommer bli jättefint när den sitter uppe :)

Asså nu kommer Gina Tricot reklamen igen. Den där haremsbyxan är ju helt förfärlig. Ser ju ut som man har bajsat på sig!? Varför skulle man vilja ha en byxa som gömmer rumpan och gör att ens lår ser tre gånger så stora ut? Fattar inte. Fult är det i alla fall!

imorgon kommer jag av olika anledningar inte skriva så mycket... just so you know ;)

mitt hjärta och jag myser i soffan




hur kan man älska någon så mycket!?!?

09.03.25

Kallt som faaan men solen skiner i alla fall! Jag har haft en as skön morgon. Hunnit med en promenad med syrran, storhandlat och nu tvättar jag. Eftersom det självklart va fullbokat i min tvättstuga så knalla jag över till Sebban med mina 2 stora Ikea kassar.. man måste ju utnyttja att ens namn fortfarande står på dörren! Eftersom jag är så jävla gullig diskade jag även Sebbans disk (han ville att jag skulle diska igår efter maten, men hallå? Jag va ju gäst ffs!) Känner mig i alla fall riktigt huslig och duktig nu.

Nje.. nu blev jag uttråkad. Hörs sen!

bevis på att jag kan laga mat!!

...eller i alla fall rulla köttbullar...




mästerkocken!

2 timmar kvar!

Om ett par timmar är det hemgång.. yeah!! Sen är jag ledig i 1.5 vecka.. grymt skönt!! Fast känner jag mig själv rätt är jag tillbaka på jobbet i början på nästa vecka.. det är konstigt, lite som hatkärlek. Nåja, ska försöka hålla mig borta i alla fall :P

Titta vilken fin tavla jag köpt förresten!! Några från jobbet va på Ikea idag och de köpte med en tavla som jag ville ha! Nu måste jag bara frakta hem den till mitt vardagsrum på nåt sätt.. den är ju inte liten direkt. Help?
 


Ikväll ska jag hem till Sebban på middag.. vi ska laga lasange! En stor favorit hos mig.. länge sen jag gjorde en bara. Wish me luck!

snart leeedig :)

Sista dagen innan lite ledighet, så jävla skönt! :) Jag känner mig på bra humör.. Powerwalken gick bra igår, ska verkligen komma igång igen här nu. Har legat och slappat alldeles för länge. Snart är det ju sommar och då vill jag va i form!

Idag ska jag möta Jenna och luncha. Det blir min favoritmat, nämligen sushi. Mmmm... loove it.


såhär fånig ser man bara ut när man vet att det är sista dagen innan en ledighet. Älskar min kofta förresten!

lite bilder från lägenheten =)







FInns ju lite grejjer till, men vafan, allt vill jag inte visa upp. Ikväll blir det powerwalk med Jenna.. Nice!

glorious monday

Så vare dags igen, ny vecka och ny ångest. Men den här veckan är grymt skön.. jag ska nämligen bara jobba 2 dagar!! Hade semester som jag måste ta ut så passade på att ta ut lite lediga dagar.. ska bli soft som fan!

Det blev ingen middag hos Sebban igår, han hade tvättid.. jag passade syrrans monster ändå, så det gick ingen nöd på mig. Jag måste verkligen sluta vara så jävla lat när det kommer till matlagning. Allt för ofta så käkar jag yogurt till middag för att jag inte orkar gå och handla eller laga något. Det är fan inte bra!

Nu är det fika :D Hejhopp!

en bra dag

Tjoho!
Idag har det blivit långpromenad med doggsen, samt IKEA med Sebban och Bea! Jag har äntligen köpt rätt bokhylla till vardagsrummet :) Det va preciis så alla böcker och filmer fick plats, så får nog vänta lite med att köpa nytt ett tag :P

Den här helgen har gått sjukt snabbt! Kan va för att jag "jobbade" både fredag kväll och lördag dag... men vafan. Har i alla fall hunnit med 2 långpromenader, myskväll med Bea, en powerwalk med Jenna, Ikea samt att städa hela lägenheten. Blir nog även middag hos Sebban ikväll. Det är grymt skönt att kunna umgås som han och jag gör just nu. Vi träffas när vi vill, men har alltid en egen lägenhet att krypa tillbaka till. Tror Sebbe tycker det är skönt som fan.. om inte mer än mig :p Haha.

Två av syrrans små monster sov här inatt, passade på att vara paparazzi när de myste i sängen..så jävla söta!









Nej nu måste Tyra ha uppmärksamhet.


JÄVLA BLOGG FI**A!

Asså jag postade inlägg för typ 6 timmar sen.. tror ni det kommit upp? NEJ! BLOGG JÄVEL!!

svart kavaj med stora silverknappar!!

Ja.. lika vacker som vanligt i hotellets uniform.

Kan ju absolut inte tänka mig något roligare än att jobba på en lördag.. verkligen inte. Solen skiner och jag har fortfarande kredit på kortet! Detta hade kunnat bli en härlig shoppingdag, men jag står här - i silverknappar och lång kjol.

Mm ibland är livet underbart.

GE MIG!

Sitter som sagt barnvakt ikväll åt en kollegas unge. Mycket trevligt, vi kollar tecknat :D (Jag är nog mer road än han).

Jag va inne i stan innan och hittade ett par skor på Scorette som jag förälskade mig i.. Vill ha!! Kostade bara 1200 :P

 
Någon som vill ge mig dessa? :D

min frukost..


jag är ett riktigt fetto!

Om några timmar är denna helvetes veckan över!!

Snart fredag, grymt skönt!! Jag är så jävla trött på den här veckan. Helt sjukt mycket på jobbet och massa som gjorts med lägenheten. Dessutom har jag slutat röka (2 dagar nu) Jag är fanimej helt slut.

Imorgonkväll ska jag vara barnvakt åt en kollega, så det kommer bli en lugn kväll. Eftersom jag tackat ja till att jobba på hotellet på lördag morgon så tänkte jag att det va lika bra att ockupera fredagen också. Jävligt duktigt av mig, att tjäna pengar och så..

Svängde förbi H&M idag efter jobbet och köpte ett par nya jeans och ett par mjukisar. Mycket bra! Provade iof inte jeansen så risken finns ju att jag inte kommer i dom imorgon. Mina gamla jeans har blivit för stora, så jag hoppas verkligen att storleken mindre passar! Äh, får pressa helt enkelt.. fast det vore ju jobbigt om de sprack.. typ på bussen. Hmm.

Nej nu ska jag hoppa i säng. Puss!

yoyo

Halloj!
Idag mår jag mycket bättre. Idag är det dag 2 på mitt rökfria liv, och det har gått gaanska bra ändå! Jag är såå duktig. Tycker nästan jag förtjänar ett pris.. en timmes massage kanske? Någon?

Jag är fan grymt fest sugen.. Men jag ska inte festa i helgen! Måste spara pengar ju... men det hade varit grymt kul. Nu är det bara att uthärda de sista dagarna på jobbet. Från och med torsdag nästa vecka är jag ledig en vecka, grymt skönt!!

Gotta go!

FAN

Allt jag kan tänka på att röka! Jag har nu varit utan cigg sen igårkväll... känns skit. Jag älskar ju att röka, det är ren njutning (förrutom när man står ute i regn och blossar.. då känner man sig mest patetisk). Fuck. Det kommer bli en jävligt lång dag, jag är lättretlig som fan. usch.

Nu måste jag gå och ha ihjäl någon.

idag tog jag min sista cigg

Fan. Helt plötsligt började jag må så jävla illa. Hoooopppas det släpper snart, annars vet jag inte vad jag gör. Detta är inte läget att bli dålig på, så mycket kan jag säga! Helvete! Jag har ju slutat röka nu, eller, jag tog min sista cigg för en halvtimme sen..  nu ska jag inte röka mer. Lycka till Amie! Nej men jag ska verkligen klara detta.. jag måste!

Jag köpte matbordet idag förresten :) Står jättefint här i lägenheten nu! Sebbe förbannar sig nog över att vara min pojkvän, det va han som fick montera ihop det! Jag kan faktiskt vara jävligt gullig ibland... det kommer bara ut väldigt sällan :P

Nej nu ska jag ta en varm dusch och tänka på att inte röka... loovely.. :/



i mitt rosa hem...

Jag känner mig så sliten! Första natten i lägenheten gick sådär, vaknade typ varje timme och sov inte djupt alls. Nya lukter och ljud.. samt ingen som ligger bredvid och snarkar (förrutom TYra då). Menmen, när jag steg upp så vare redan ljust ute och det är fin utsikt från min balkong, så då mådde jag lite bättre :)

Ikväll ska Jenna komma över och hänga, hett! Blir väl den gamla vanliga babblet om snubbar, sex, skor, sex, tuttar, sex, relationer, sex och sen lite mer sex. En helkväll med andra ord.



NEJ NU VILL JAG HEM TILL MIN MYSDRESS!

pinky

Galen helg.. men nuu ska jag verkligen bli bättre på att uppdatera min blogg. Senaste dagarna har bestått av målning, möblering, IKEA, alkohol och massa godis/cigg. Äntligen är jag klar! Eller inte helt klar kanske, men målningen är klar och de flesta möblerna på plats. Ska nu bara inhandla ett matbord så börjar iaf vardagsrummet se helt ut.

Jag ligger här nu, första natten i egna lägenheten.. Känns väldigt tomt och ensamt, men samtidigt är det en lättnad. Tror det kommer gå bättre och bättre att vara ensam här, men det är tufft just nu. Jag har inte bott ensam på många år... och då varade det bara nån månad eftersom jag fick inbrott i den lägenheten och ville då inte bo ensam. Nu känns det bättre, men lite känningar av den händelsen kommer tillbaka nu när jag för första gången igen har något eget. Well well..

Ska sova nu, skriver mer imorgon. Tror ni skulle skratta om ni såg mitt sovrum just nu... det är väldigt.... hm.. rosa :P I love it ;)

Gonatt!

MILK

Tjoho!

Jag, syster och mamma hade en jättetrevlig kväll igår. För käkade vi grekiskt på min favoritrestaurang Dionysos. Jag åt som vanligt min skaldjurssauté, den är helt jävla underbar!! Sedan blev det lite drinkar på ett annat ställe och sen bio. Vi såg "Milk" men Sean Penn. Den va faktiskt jättebra, Sean Penn gör sin roll så himla bra. Han är en helt otrolig slådespelare. James Franco gjorde också sin roll superbra, han höjdes verkligen i mina ögon! Kan verkligen rekomendera filmen i alla fall, den va super.



Har inte lyckats koppla tillbaka modemet i nya lägenheten, så än så länge får jag surfa hos Sebban :) Vi ska snart till IKEA och köpa lite grejjer.. Måste ha ett soffbord, gardiner och lite köksprylar. Tror dock inte att jag sover där inatt heller.. vill bli klar med målningen i sovrummet först!

Dags att åka!
Puss

yeess

Halloj!!

Sorry för dålig uppdatering igår, det va grymt stressigt. Först jobbet och sen flytt på det... vi började måla om sovrummet också, men blev inte klara. Resten tas på Söndag! Det känns verkligen jättebra! :D Imorgon bär det av till IKEA för att inhandla diverse grejjer jag kommer behöva. I love IKEA... minus alla äckliga ungar överallt.. hua!

Ikväll ska jag och syster ta med mamsen ut på middag och bio. Ha lite tjejkväll =) Ska bli jättekul, tror fan vi aldrig varit ute tillsammans. Får se om vi lyckas dra med morsan till Anchor sen, det är ännu oklart :P

Uppdaterar lite mer senare! :D

Puss


helt fucking slut

Så jävla trött. Har packat heeela kvällen. Fått nycklarna nu och redan ställt in de första kartongerna. Känns riktigt bra det här :)

Förresten, den där grejjen som jag sa att jag kaaanske skulle berätta om... well. Jag har bestämt mig för att inte göra det här. Men ni som träffar mig kommer förstå vad som försegår...inget som kommer gå förbi obemärkt misstänker jag.... Och nej, jag är inte gravid!

Måste fan slänga mig i säng nu, sjukt stressad dag imorgon. Tur att det finns underbara vänner som ställer upp <3

Gonatt!!

HAHA

Titta vad jag hittade i ett gammalt album. Jag och Pontus på Halloween fest på KGB i höstas. Jag var skolflicka.. eller i alla fall i början på kvällen.. detta var nåååågra drinkar senare, haha jävla fyllo!!


en av oss håller stilen på denna bild.. och det är ju inte jag..

Idag får jag nycklarna!! :)

Yes, idag får jag nycklarna till lägenheten!! Ska bli grymt kul och skönt att flytta till något eget :D Jag ska verkligen försöka att inte inreda det alltför rosa... kan dock inte garantera något :P

Så imorgon ska jag hyra släp och ta över soffan och sängen, plus en massa annat. Vet inte om vi målar om imorgon eller inte, men jag hoppas det! I'm sooo excited :D:D:D

vem bad om mer snö?

Nej, detta ska inte bli ett nytt bittert inlägg om snön utanför. Tror alla, precis som jag, redan kokar inombords av detta jävla pissväder. Nog om detta!

Det blir ingen bio med Bea ikväll, för hon hade glömt hämta ut biljetterna haha. Det känns ändå ganska skönt eftersom jag har dåligt samvete jämtemot Tyra.. kommer vara borta ganska mycket kvällar denna vecka så vill gärna ha så mycket tid som möjligt med henne. Ikväll kommer istället antagligen Jenna och Robban över o kollar film... :)

Förresten har jag spanat in det här matbordsettet från Jysk.. vad tycks? Finns även i svart men det blir dammigt så snabbt så tror vitt blir bättre :)


2 kartonger skor senare...

Varför har man alltid så himla mycket mer saker när det kommer till att packa? Fattar inte. Jag har redan fyllt över 5 flyttkartonger och jag är typ halvvägs. En kartong med handväskor, två för skor, en för kläder och en för böcker och filmer (mest filmer). Jag är helt slut, nu får det räcka för idag.



Va ju och gjorde naglar hos Sussa idag - rosa glittriga med svart rand, det blev jävligt snyggt! Jag går ju och fyller på mina naglar var tredje vecka. Det är jävligt skönt att bara sitta och prata och koppla av i 1.5 timme. Tror det blöder ur Sussas öron när jag gått, haha. Jaja, hon har ju 3 veckor att vila på så det får hon tåla ;)


dålig bild, men min kamera är cp för tillfället så får ta till mobilen =/

Bada och sova nu :)
Puss!

tjohej

Måndag igen... Den här veckan kommer bli helt fullspäckad med grejjer. Vet inte hur jag ska hinna med allt, plus att packa inför flytten. Denna vecka kommer bestå av;

Måndag: Jobba + Fixa nagalarna hos Sussa.
Tisdag: Jobba + bio med Bea (En shopaholics bekännelser)
Onsdag: Jobba +  får nycklarna till lägenheten!! (Köpa färg så jag kan börja måla om asap)
Torsag: Jobba + Möte på SEB + flytta över grejjer till lägenheten
Fredag: Jobba + Tjejkväll med mamma och syster (restaurang + bio + drinkar)
Lördag: IKEA!! + Melodifestival kväll med brudarna (Maddis, Sofia och Jessica) massa vin och mat!
Söndag: Ska väl försöka komma i ordning i lägenheten.. och vara bakis!

Fan va trött jag blev, bara av att skriva ner skiten.. behöver en kaffe..


Varför finns inte starbuck's i Sverige för?


 


Produktiv dag, typ.

En redbull, jävla massa cigg och en ask läkerol senare. Här sitter jag, trött och jävlig. Jag har lyckats packa lite, fick dock hoppa in några timmar på macken ikväll. Jävligt kul att träffa gamla stammisar och vakter som man inte sett på länge. Stannade kvar o fika med några och fick dessutom skjuss hem (inte för att jag hade accepterat nåt annat, men ändå).

Jag har än så länge inte mottagit några foton från igår, men det är på G så de är nog uppe imorgon. Jag funderar nu på att ta en varm dusch och hoppa i min mysdress.. Ta en cigg med Jenna (via telefon) och sedan lägga mig. Det är sjukt tråkigt att spara pengar, jag tror inte att jag är gjord för det. Men men, måste ju kunna köpa grejjer till lägenheten, så det är bara att göra.

Fan va mina besökare ökar hela tiden.. vad beror detta på? Soft är det ju, även om jag inte förstår det för fem öre.. 

Nej, nu ska det här blonda bönan göra nåt annat.

Puss på er!

dagen efter

Seg som faen..men det är förståligt! Festen igår va jättekul! Bea och Mats har ju flyttat till ett nybyggt hus, hur jävla snyggt som helst! Jag är sjukt avis!! Väl på plats parkerade jag mig vid iaf chipsen och vägrade flytta mig på hela kvällen! Lite lagomt tankad blev man och sen tog vi en taxi hem. Sebbes syster Linnéa hängde med vilket va super, hon är alltid rolig att ha runt sig :)

Jag kommer ha en mycket upptagen dag framför mig, men skriver mer lite senare ikväll och lägger in bilder från festen :)


min Bea och jag på senaste kryssningen

Godmorgon!

Jag undrar om jag har blivit skadad eller nåt. Imorse va mina högsta ankelboots så leriga att jag fick ta ett par andra som har lite lägre klack. Går nu runt och känner mig jättekort... som en halv person. Jag tror jag behöver hjälp.

Ikväll är det inflyttningsfest hos Mats och Bea, ska bli soft att festa hemma med folk man känner: Jag orkar verkligen inte klä upp mig o hålla på. Kommer hur som helst bli najjs..in i dimman igen bara :D


tycker inte att den är så himla låg..

hej hopp

Lite dålig uppdatering idag... men vad ska man göra!? Har haft en bra dag faktiskt. Varit ute och ätit lunch med kollegor, alltid trevligt :)

Ikväll skulle jag jobba extra på Sheraton, men lyckades avstyra det - jag måste ju börja packa! Sebbe ska på företagsfest ikväll så jag får lägenheten helt själv! Det ska bli sjukt skönt. Ska mysa runt i min rosa dress och packa ner allt som är mitt (plus lite till). Jag och Sebbe har redan börjar förhandla om vem som äger vad och vad jag får ta med egentligen :P Har en känsla av att jag kommer vakna upp imorgon med häften av grejjerna jag packat ner är tillbaka på sina platser, haha. Det kommer bli en hård kamp, men jag är tuff! Han får Bond samlingen (nej tack) och jag tar Desperate Housewives säsongerna, samt 90% av filmhyllan. (Även om han har betalat för dem så är det ju jag som valt ut dem, vilket gör dem till mina, eller hur?) Det ordnar sig alltid.. tar kanske hjälp av vinflaskan ikväll om det blir jobbigt.

I helgen kanske jag avslöjar en grej förresten... har inte bestämt mig än om jag ska gå ut med det i bloggen eller inte.... men vi får se. Är i alla fall väldigt glad ;)

Hörs senare,
Puss!

FÖRRESTEN!

En jävla kuk nisse körde förbi mig när jag gick mot busshållplatsen efter jobbet. EN FRÅGA!? Om man kommer med hög hastighet och ser en stor jävla vattenpöl på sidan av vägen, man ser även en jävligt fin tjej gå bredvid pölen på trottoaren - SAKTAR MAN INTE NER FARTEN DÅ SÅ ATT HON INTE FÅR EN HEL JÄVLA DUSCH MED BRUNT VATTEN ÖVER SIG?? Svaret mina damer och herrar är tydligen : NEJ, FÖR JAG ÄR ETT OHYFFSAT CP MED LITEN KUK!!

GAAAAAAAAAAAAH!! Jag får som kanske utlistat massa vatten över mig för att det här sepet vägrar sakta ner. Hur jävla dum i huvvet får nån bli? Allt jag kan säga är att det va en jävla TUR för hans skull att jag inte hade ett par snyggare skor på mig, för då hade jag fan avlivat kräket på plats!

Jag är fortfarande grymt upprörd. Ska därför nu till gymmet och bli av med lite ilska och hat. Ja, ni läste rätt.

Jag. ska. till. gymmet.

det drar ihop sig

Nästa vecka är det flytt!! Jag har blandad glädje och ångest över det hela. Hur ska jag klara det ensam??? Det är tur att jag har Tyra som sällskap. Sedan kommer Jenna tvingas vara där mycket första tiden... så hoppas det ordnar sig. Jag måste i alla fall ägna helgen åt att packa.

Men innan dess så är det fet inflyttningsfest hos Mats och Bea på fredag, yaay! Jag fick faktiskt vodka över från i helgen, så nu jävlar :) Jag och Sebbe ska gå, länge sen vi festa ihop, nu ska jag fan supa honom under bordet :P

Så här elegant såg det ut i helgen (kan nämnas att detta var ett par timmar innan jag stog och dansade inne på Shell macken skrikandes "eeeefterfeeeeest" )


pissdag

Har inte skrivit nåt idag, haft en generell skitdag helt enkelt. Nog om det!

Är hundvakt ikväll åt syrrans små monster.. de är sjuka och bara spyr, verkligen jättemysigt. Sofia har varit här och hållt mig sällskap ändå, fikat lite. Trevligt, även om Sofia just nu är ännu mer bitter än jag, haha.

Jag återkommer imorgon, lite gladare, lite bättre.

Puss.

ledig måndag

Gissa vilken låt jag hörde på radion idag!? Jaaa självklart vare Brittans "If you seek Amy". FAN! Det är ju min lååt och nu kommer alla gå runt och sjunga på den. Men lite kul känns det ändå... det är ju en grym låt som alla borde få höra!

Jag har varit ledig från jobbet idag, skönt för att jag har kännt mig lite hängig. Knallat runt lite i stan.. hittade faktiskt en bok som tilltalade mig som fan. Det var som.. som.. ett tecken..



handlade lite saker i helgen ju, jag är jättekär i min rosa kofta :)


ååå det kommer mera





trött

Är fortfarande trött och hängig... här är en bild på hur pigg jag såg ut igår. Har inte fått några bilder av Tiia än så det kommer mera imorgon :)


och de säger att jag inte passar in på hårdrocks klubb ;P how come!?

R Ö J J

Ja. oväntat nog la jag inte upp några bilder igårkväll.. blev lite för roligt kan man säga. Hemma vid 05 imorse och väckt vid 10. Baksmällan är nu på ingång och jag ligger helt hjälplös.

Jävligt rolig kväll dock, även om jag blev diskriminerad inne på Anchor (trodde vandrande barbie dockor var välkomna överallt?). Haha, nej de flesta var väldigt trevliga, även om frågorna "Kom du direkt från Stureplan eller?" och "Du är ny här va?"kom upp ganska ofta. WTF?? Jag är fan jämt på Anchor när jag fyllar till, inte något jag är stolt över, men iaf. Bara för att man har blonda lockar och cerise rosa klänning, betyder det väl inte att jag inte kan uppskatta stället och atmosfärsen? VI tjejer va i alla fall snyggast på stället!

Lägger upp bilder lite senare!

RSS 2.0