kryssningbilder del 2


 








Hemma igen!

Äntligen hemma! Kryssningen var skit trevlig. Jag har ätit som en jävla häst.. men gott som fan var det! Det var ju som sagt en Jack Daniel's kryssning, så Mustasch spelade! De va grymma (fast egentligen stod jag hela spelningen och hoppades på att någon av misstag kanske skulle sätta på lite Britney... men ja, så blev det ju inte).

Jag kan ju sammafatta med att jag nog aldrig varit på en kryssning med en sån otrolig blandning av  människor på en och samma båt. Man kan faktiskt bara sitta en hel kväll och fashineras över vad folk väljer att ta på sig. Jag är inte den som dömer.. men jisses. Jag tackar min syster för att jag blev den jag blev.

Jag och Bea tog lite kort.. jag har inte fått hennes än men här är ett smakprov från min kamera så länge :P








Mer kommer senare :)

NU DRAR JAG PÅ BOOZ-CRUISE!

SO LONG SUCKERS!

In i dimman med sprit, fula rockare och en underbar buffé.

wish me luck...

kryssning ikväll!

Fan va jag längtar! Är jävligt taggad på att sätta igång o festa! Har ju som vanligt packat ner alldeles för mycket grejjer, men vafan, det hör ju till! Om ni ska ha nåt från båten så har ni fram tills ikväll på er att beställa!

Kankse skriver en rad senare innan jag beger mig in i dimman.

Puss.

once upon a time..

Jag va hemma hos mina päron häromdagen. Hjälpte min tekniskt efterbilvna mor (det är väääldigt svårt att överföra bilder från en kamera in i datorn tydligen). Hur som helst så hittade jag bilder på mig själv från the good old days när jag va svarthårig. Kolla in :D


  

Haha.. jag är ganska glad att va blond igen faktiskt :P

nya jeans :)

Fan va trött jag är på det här vädret. Under mina och Jennas powerwalks så kommer allt mer frekvent ämnet "jag önskar det va vår" upp. Kom igen, det ryser ju till i hela kroppen av välbehag när man tänker på den där första varma dagen, man sitter på en ute servering med ett par feta solbrillor och glas rosé. Fan va härligt! Jag känner mig fysiskt sjuk när jag tänker på att det ännu bara är Januari och att vi har MINST 1-2 månader kvar innan detta kommer inträffa. Suck. Som ett slag i magen.

På min lunch gick jag till Fältöversten och titta inne på H&M. Behövde ett par nya jeans och hittade ett par skitsnygga. Jag gillar H&M's jeans - billiga och håller bra. Hade presentkort kvar från i julas som nu gick åt, vilket kändes mycket bättre.

Jag ska faktiskt försöka att inte shoppa så mycket den här månaden. Min kära kusin Fanny ringde mig häromdan och fråga om jag hade ett shopping problem. Jag tror inte att jag har det, inte mer än nån annan brud. Och för att bevisa detta för mig själv så ska jag nu försöka att shoppa mindre.. jag återkommer om hur detta går.

Här är jeansen iaf..




för övrigt har jag världens sötaste hund!


the love of my life

yo!

Långsam dag... men man får ju ha såna ibland med. Tagit en powerwalk med Jenna ikväll, skönt att röra på sig och snacka skit. Sa även upp mitt medlemsskap på SATS. Ja, jag vet att jag bara har haft det i en vecka... men jag känner att jag behöver tänka igenom det lite mera! Vuxet känner jag.

Snart är det torsdag - det innebär Jack Daniel's kryssning! Ska bli grymt kul att åka iväg och bara äta och festa i 23 timmar. Dock så kommer ju hela båten vara proppad med rockare... undrar hur vida jag kommer överleva. Hoppas clubben har vanlig musik på (sånt man faktiskt kan dansa till). Taxfree - here I come! Ja, det blir blir väl där jag hänger.. när jag inte sitter och äter buff'e dårå!

Nu ska jag dricka te och läsa nya cosmo!

Ciao!

Okej.

Även om jag har en skitmorgon så kan jag visa vad jag shoppade igår :D Det gör mig på lite bättre humör.


Skyhöga klackar från Bronx.. yeah!



Snygg läder väska för laptopen med mera från Wera Stockholm


Jag mår redan lite bättre faktiskt.

JÄVLA SKITMORGON

Ja så kan det bli. Jag vet inte ens vart jag ska börja. Generellt är mitt liv ett katastrofområde för tillfället av olika anledningar. Imorse satt alla kläder fel, känner mig som en korv i allt. Tar iaf på mig nåt fult och drar in till stan. Kommer till Espresso House som ja - har slut på kaffet!?!?!? Bra planering där, verkligen! Går då till Coffeehouse som i sin tur inte har öppnat än. OKej, inget kaffe innan jobbet.. jag överlever kanske. SKa ta en cigg vid busshållplatsen eftersom jag precis missat min buss i sökandet på kaffet. Då har jag ingen jävla tändare.. där va sammanbrottet nära säger jag bara. Får som tur är låna en tändare. Kommer in till jobbet, får i mig kaffe och livet börjar kännas värt att leva igen. DÅ upptäcker jag att jag har ett läkarbesök kl. 09... dvs om 5 minuter. Sitter i deras jävla telefonkö i 20 min innan jag kommer fram och får boka om tiden till halv elva. Ja... så långt än så länge. Undrar vad den här dagen kommer sluta.




Fäääst

Hade en grym kväll igår! Jag, Sebbe, Jenna och Robban skulle ut och bowla och käka. Jag gjorde mig i ordning på jobbet eftersom vi skulle bowla på Ballbreakers vid gärdet. Gled sedan ner till vår bar och tog en after work med några kära kollegor. Jag gillar fan mitt jobb som fan, speciellt den där baren...( En apple martini för 30 kr är inte helt fel! )

Sedan fick jag skjuss till Ballbreakers och mötte upp de andra där. Tyvärr så torska jag och Jenna bowlingen.. men vafan, vi kan ju inte va bäst på allt. Dessutom blir killarna så jävla kinkiga när de inte vinner så vad gör man inte ^^Jag gjorde dock en strike!! :D

Efter bowlingen käkade vi middag på Hoummus, en grym libanesisk restaurang. Den va verkligen jättemysig och asbra mat. Kom ut därifrån som en stoppad korv och lagomt salongsberusad - då livet är som bäst.

Ikväll blir det andra bullar. Ska på fest hemma hos Vickan.. jag kom precis hem från Body pump på Sats. Jag är ju gaaanska otränad kan man säga :P

Nej nu blir det duschen och massa spackel =)

bowling och mat

Fredag igen, life is good. Ännu bättre att lönen kom idag :D Fast eftersom jag shoppat så jävla mycket denna månad så blir det väl sådär lagomt mycket över :P

För övrigt så har jag nu fixat träningskort på SATS!! Fan, jag kan inte fatta att jag trilla dit igen. Jag är skeptiskt till om jag verkligen gjort rätt, det är sjukt mycket pengar... meeen vafan. Om jag bara kan få tummen ur arslet och ta mig dit några ggr i veckan så kommer det ju vara värt det... men ändå, jag är lite velig. Nu har jag iaf 3 veckor på mig att känna efter, sen så är det bindande i ett år. Jag gillar iof derad bodypump pass sjukt mycket, man tränar musklerna som fan på dem. Vi får se... nån som vill träna med mig? :P

Idag fyller även Robban år, Grattis! Jag, Jenna och Sebbe ska ta med honom ut och käka och sen dra och bowla, mycket roligt. Tanken är väl att inte krypa hem men man vet ju aldrig ;P Det är fest imorgon hos en barndomskompis.. ska bli jättekul :) Måste bara komma ihåg att dra till systemet, har inte varit där på evigheter.

Hörs sen.


å nu snöar det igen.

Snö helvete, låt oss vara! Halt under klackarna och fuckar upp mitt spackel. Nej, nu är jag trött på det här. Ge mig VÅR!!

Morgonen gick bra iaf. Om jag får i mig min morgonkaffe från Espresso House så brukar dagen bli bra. De gör en grym latte på lättmjölk där som jag alltid tar. Känner mig alltid glad när jag spatserar fram med mina högsta klackar, latten i ena handen och ciggen i andra. Då är livet bra.

Idag blir det nog en lugn dag. Ska försöka hålla kreditkortet i plånboken hela veckan.. inte shoppa nåt med andra ord!
Lycka till Amie. Tack tack =)

pizza + ben&jerry's = sant

Okej, svullkväll!

Dagen har varit lugn och händelselös. Imorgon är det jobb igen, ångest.

patetisk

För övrigt så blev min middag en microrätt från Findus. Ensam. Med min hund. En lördagkväll. Patetiska människa?

lördagskorv

Fan va jag har varit duktig idag. Varit ute på långis med Tyra, riktigt skönt i solen. Sen har jag rensat vårt förråd, diskat, städat, plockat undan julpynt osv. Helt otroligt enligt mig själv. Och ja, detta var ju pga att jag inte har nåt liv eller nåt vettigare att göra på en lördag.

Faktum är att jag nu försöker undvika att åka in till stan och göra saker. Jag VET att om jag gör det så kommer det sluta med att jag köper ett par stövlar som jag spanat in på Belle. Jag får verkligen inte shoppa mer skor just nu, det är inte okej! Men det är sjukt svårt.

Anyway, ikväll blir det antagligen softarkväll med Jenna och Robban. Hyra film och käka Ben & Jerrys.. mmm...

äntligen fredag

En kall men solig morgon! Har haft en  skit morgon, men det är på bättringsvägen... det är ju trots allt fredag. Äntligen helg känner jag bara! Den här veckan har varit den längsta i historien. I helgen var tanken att vi skulle åka till landet och slappa, men eftersom Sebbe ska spela 2 matcher i helgen så spolades den idén.

Jag är så grymt sugen på att festa.. nån som vill ut? Har iof inga pengar till det så om du vill bjuda så är det helt okej! ;)

Förrutom att fixa mina naglar så gick gårdagen mest till att tjocka mig i soffan med godis och chilinötter, inte helt fel måste jag säga. Skulle behöva träna i helgen, men det känner jag redan nu att jag inte kommer palla. Usch va trött jag blev helt plötsligt.

Behöver cigg o kaffe. Hej.


köp medges ej

Jag fattar inte att mitt kort inte gick igenom på Sandys imorse. Skandal. Tur att jag hade kreditkortet med mig.

Idag ska jag äntligen fixa naglarna hos Sussa. Mina ser för crappiga ut just nu.. dessutom har jag tröttnat på det lila glittret. Denna gång blir det bara vitt, enkelt och skitsnyggt.

Hitta lite bilder från nyår =)


jag och mina pojkar =)

jag lever!

Sugig uppdatering, jag vet! Jag har helt enkelt haft fullt upp. Under dessa dagar har jag nämligen jobbat dubbelt, fått en ful hårfärgning och klippning, försovit mig, powerwalkat, gjort pedikyr för mina fötter, rökt för mycket cigg och frossat i choklad. Allt detta har gjort att jag inte orkat skriva. Dessutom så har jag varit depprimerad över att jag vill shoppa men egentligen inte har råd..

Ikväll ska Sebbe träna sin bandy, så jag får vara ensam hemma med pyret. Ganska mysigt faktiskt :D Måste svänga in på åhlens efter jobbet och köpa nytt spackel. Vissa saker får man helt enkelt ha råd med. Som till exempel manikyr som jag ska göra hos Sussa imorgon :D

Nej nu måste jag göra nåt annat.


jobb helg

Här tänkte jag ha en härlig jobb fri helg. Tänkte festa med lite gamla klasspolare på lördag och ligga härligt bakis hela söndagen i soffan. Men nejnej. Macken ringde och undra om jag vill jobba natt hela helgen. GAH! Jag har ännu bara sagt ja till att jobba ikväll.. vi får se med morgondagen.. jobbar i alla fall med syrran och det är ju alltid kul (den första timmen iaf). Är ju ganska soft att tjäna pengar istället för att göra av med dem... är utgång nästa helg också....

Jag har ju en tid hos frissan imorgon vid tio, ska färga (blont såklart) och klippa mig. Luggen hänger ner över ögonen nu! Kommer väl sitta och sova i stolen.. soft!

Nu är det lunch :D

ingen känsel i rumpan

Powerwalk idag igen, fan va jag är duktig!! Jag har ju tänkt skaffa träningskort på SATS igen. Det skulle va skitkul... fast egentligen så hatar jag ju SATS, av dessa anledningar.

- Dyrt
- Bindningstid i ett år
- Kortet är personligt så man får inte ge bort det till nån annan otränad sate.
- hmm.. ja att det är dyrt slår väl till igen..

MEN trots alla dessa grejjer så tycker jag ändå att det är ett grymt ställe att träna på. De har väldigt bra klasser bland annat.. plus att jag då kan gå o träna på min lunch om jag vill, eftersom det ligger ett center på Gärdet :) Hmm.... svårt. Men det blir nog så, jag vill bli fit och få mer muskler, ser ju ut som en gelepudding.

På tal om träning och så. Jag ställde mig på vågen imorse och såg att jag jag nu är 2 kilo bort från min idealvikt, dvs 60 kg! Helt stört, vad hände liksom? Känns som jag svullat rätt rejält, speciellt över julen.. menmen, jag ska inte klaga! När jag sedan når 60 så ska jag fira med en tattuering! Efter den ska jag gå ner 5 kilo till! Jag kör på syrrans taktik; "5 för att man måste och 5 för att reta alla andra". Moahhaha, good shit.

tuesday

oj vilken stressig dag. Började med långis med mamsen och Tyra. Sedan blev det stan ett par timmar.. följt av en powerwalk med Jenna. Därefter snabbt hem o på med jeansen för att sedan köra iväg till heron för att gå på bio. Bondfilmen var helt okej, men inget speciellt. Dock så har ju jag en grym crush på Daniel Craig.. så han gjorde den värt allt :)

Imorgon är det jobb igen. Ska bli ganska trevligt faktiskt...

Nej sängen kallar.

måndag

Idag vare jobb igen! Ganska skönt faktiskt. Dessutom försvann sambon ut med polare innan jag kom hem så det blev extra lugnt för mig att komma hem. (brukar vanligtvis komma hem till dånet av hans jävla xbox). Mmm, jag bara njuter. Hur mysigt det än må vara att bo ihop med nån så tror jag att man behöver några kvällar för sig själv. Jag behöver i alla fall det!

Imorgon är det super röd dag och vi är lediga :D Jag ska ta en långis med Tyra, ta en runda i stan och sen på bio med Sebbe, Bea och Mats. Vi ska se Bond filmen... hoppas den är bra! Sedan blir det förhoppningsvis en powerwalk med Jenna. Om hon inte är för trött förstås!!!

Nej nu ska jag koka te och njuta lite mer av att vara ensam!


twilight mania

Helt stört. Jag har verkligen tänkt på Twilight filmen hela dagen! Drömde om den inatt också. Jag tyckte ju att den va jättebra, men jag fattar inte hur det lyckats hänga kvar så länge. I nästan alla fall så brukar en film lämna mitt huvud stunden då jag lämnar biografen.. så detta är högst ovanligt för mig. Hmm. Bea hade rätt.. man vill bara se den igen så snart som möjligt!! Fan va irriterande! Jag kan ju omöjligt vänta tills den kommer ut på Dvd.. suck..

Hur som helst, imorgon är det jobb igen. Nu har man varit borta så länge så känns det sjukt jobbigt att gå upp 07 och ta sig till jobbet. Jag har vant mig vid att sova till elva, kunna ta en långis med Tyra mitt på dan, shoppa i dagsljus och bara ligga o dra mig framför tvn heeela dan.

well, det går nog bra.

Twilight

Vi kom nyss hem från bion. Filmen Twilight var faktiskt bra.. underhållande. Jag ville dock se lite mer balla vampyr scener i den. Menmen, det kommer ju en uppföljare ;D

Och ja, han är snygg! Eller, han har ett väldigt speciellt utseende. Me like.


ja vad ska man säga...

Hejhej!
Jag känner mig mycket bättre idag. Inte helt återställd men så gott som. Tror det va smart att ligga hemma igår. Dock så resulterade det i att jag idag har varit sjukt rastlös. Jag tog en tripp med Bea in till stan. Jag har nu kommit på att det inte är bra att gå runt i stan "bara för att kolla runt lite". Man ska ha ett mål! Har man inget som man vet att man behöver så borde man lämna kortet/pengarna hemma! Den tanken slår ju aldrig mig och det kanske var just därför som jag kom hem med ett par nya stövlar, en mjukisdress, trosor, tights och en ny tröjja! Suck. Jag tror faktiskt att jag har ett problem..


men de va ju så snygga! :D


och en rosa mjukisdress :)


så nu knallar jag runt här hemma och ser ut som en liten prinsesstårta i min rosa dress, haha!
Ikväll blir det bio i heron city.. vi ska se Twilight, hoppas den är bra :)
Hörs och syns. Puss

sjuk..

ja så ere. Kände det redan i måndags.. min hals och röst är helt fucked up. Låter som nån som sitter på en sån där sluta röka linje. Whiskeyrösten håller i sig!

Nyår var helt okej.. lite krök, lite fyverkerier och en halvkass fest. Jag och Sebbe drog hem ganska tidigt... återigen blir jag påminnd om att man inte ska festa på nyår. Att jag aldrig lär mig!

Lite bilder kommer upp snart..

RSS 2.0