hahaha

Hej hopp :D

Ja vart ska jag börja? Kryssningen va ju som sagt skitkul.. de första bilderna kommer här nedan, tagna av Fredrik som hängde med. Vi började resan med att relaxa lite i spa't som finns ombord, riktigt fint var det :) Sen bar det av till hytten för l.ite spackel.. tanken var ju att vi skulle äta middag. Men sminka sig  hytten kominerat med sprit från taxfreen (som vi svängde förbi på vägen tillbaka), gjorde att vi missade middagen. Köket stängde tio och det kom vi på tio minuter för sent. Haha.

Efter det så blev det drinkar i dansbaren och inne på nattklubben. Dansade fram till 04 då klubben stängde.. ramla runt på båten och till slut i säng. Jenna var väl den som va mest drabbad av oss, hon vakna upp dagen efter med sår på benet och blod i hela hytten (inklusive att hon blodat ner Fredriks byxor som legat på golvet..han va lagomt nöjd).

Dagen efter blev det hamburgertallrik och taxfree shopping... en aning seg och väldigt uttorkad :D En väldigt lyckad resa! 

                                                                                

Jenna och Fredrik












Mer bilder kommer när vi lyckats tömma Jennas kamera.. haha.

Ikväll ska jag på fest hemma hos Jenna.. ska dock vara hundvakt och ta det lugnt så är hemma i skaplig tid utan alkohol i systemet. Vi siktar på det ändå :D


jo jag lever..

..kryssningen var skitkul! kom hem levande i alla fall :D

återkommer med bilder o sånt....

PUSS.

kryssning

Så sent som igårkväll under min och Jennas powerwalk så kläcker hon ur sig; " Du måste följa med mig på kryssning imorgon, vi ska handla spriten till festen i helgen!" (i helgen så ska hon och de hon bor med ha en fet "housewarming-fest". Jaha ja, så nu ska jag med, vi åker direkt efter jobbet idag :) Jag hade en dag att casha in så fick ledigt på torsdag. :) Så jag har packat min rosa väska full av på tok för mycket kläder och smink :D

Tanken på mig och Jenna på kryssning är ju lite skrämmande, men vafan, det kommer bli skitkul :D Nu hoppas jag bara att dom inte spelar in "Färjan" när vi är där, då går jag under!


Nu är Ella-bella borta.

Ledsen för dålig uppdatering.. har inte haft så mycket att skriva. Däremot så har något tråkigt hänt.

Igårkväll fick familjens äldsta hund, Ella, en stroke.. eller hjärnblödning rättare sagt. Hon föll bara ihop och kunde inte gå längre. Imorse åkte mamma och pappa till vetrinären och avlivade henne. Hon har levt med oss i 14 år, så det känns väldigt tungt, speciellt för mamma som hon varit mest fäst vid. Jag har varit skitledsen, men nu mår jag bättre.. man får va glad för att det gick så pass snabbt och att hon inte behövde lida. Ella-bella var en riktig snäll hund.. Vi kommer sakna henne!


Ella-Bella.



tjejkväll igen =)

Jag, Jenna och våra hundar. Ta det plus två förpackningar Ben&Jerrys plus godis. Haha. Powerwalken blev en svullkväll, fan va illa :D Men det va gott och supermysigt som vanligt. Vi kollade på Blonde and Blonder med Pamela Anderson och Denise Richards. Hahaha säger jag bara. Filmen var inte superbra men den hade sina stunder då vi kolla på varann och kände igen oss. Tyckte dock att Pammie såg ganska gammal ut i den.. Inte en allt för vacker syn tyvärr. Men å andra sidan har hon två jättebomber som kanske drar ögonen bort från rynkorna? Who knows ;)

Nu sitter jag här och känner mig fet som en flodhäst, helt befogat. Haha, det blir nog bra :) Imorgonbitti ska jag ta en promenad med mamma och doggsen. Sedan blir det fika och promenad i stan med Sofia. Till kvällen så blir det Jenna igen.. promenad och fika. Hahahaha, en jävla fikadag helt enkelt. Men vafan ska man göra för att umgås i den här stan? Fattig och eländig. Jag är rusktigt dålig på att komma på nya saker..

Förresten så ska jag och Jenna ta en roadtrip i sommar :D Förhoppningsvis så har jag mitt körkort då.. och om jag har det ska vi hyra en fet bil och åka roadtrip nånstans. Antagligen söderut. Det kommer bli grymt :D



En glad partypingla förra helgen =)


gäääsp

Det här måste vara det tidigaste inlägget någonsin. Jag sitter och äter specialK och ost smörgås med juice, Egentligen brukar det bara bli en smörgås, men tror jag måste ladda upp extra idag. Ska snart iväg och jobba på hotellet..Ska bli lite roligt faktiskt =) Nej nu måste jag skynda mig lite..

hejdå =)

finally friday!

Hejhopp!
Jag firar denna fredag med en lite kortare, svart klänning och stövlar. Jag älskar casual friday! Hoppas bara att detta inte var för casual..... men det tror jag inte, jag har ju mörka tjocka strumpbyxor på mig också :)

Det blir en fartfylld helg för mig, Har sagt ja till att jobba på Sheraton imorgon bitti.. det är fan bästa sättet för mig att inte spendera pengar. Att jobba håller mig borta från krogen, alldeles för korta kjolar, dyra taxiresor, jägermeister, bakfylla och dåliga beslut. Dessutom så tjänar jag pengar, det är ju perfekt :)

Förrutom jobba så blir det att träffa Sofia och Jenna. Ska även på bio med Sebbe nån dag! :) Jag vill se den här nya Twilight.. det verkar underhållande :)

Nu blir det utbildning på hög nivå...


Grattis Brorsan!

Idag fyller min bror Charlie år! Tror han blir...hmm 29! Känns lite skumt, jag ser honom fortfarnde som 15 år. Han är ju inte alls vuxen i mina ögon, haha. Menmen.. Jag ska i alla fall köpa nåt till honom efter jobbet. Sen blir det fika hemma hos mamma och pappa. Mysigt att träffa hela familjen.. vi gör det inte allt för ofta. Speciellt inte sen jag började jobba som jag gör. Sebbe är på bandy träning då jag får gå ensam.

Måste även köpa en halsduk och mössa till mig. Det va riktigt kallt imorse. Jag funderar på att köpa det där vanliga, lite tråkiga, kittet från H&M. Fast jag vet inte om jag vill ha lila eller turkost? Hmm..




Lite söta.. men vette fan.. är lite osäker på mössan.

måndag igen

hejhopp.

Seg dag som började med att jag försov mig 40 minuter.. som tur va så hann jag till jobbet i tid ändå, men sen såg jag ju ut som skräp oxå. haha. Tror det är dags för mig att skaffa en bättre väckarklocka än mobilen? :P

Ikväll har jag varit duktig.. powerwalkat med Jenna. Känns bra, fast jag är nu jättefrussen. När jag väl har varit ute och blivit kall så har jag sjukt svårt att få upp värmen igen. Jag har suttit i soffan i säkert en halvtimme, men om jag lägger handen på benen så är dom fortfarande helt iskalla. Hmm. Jag ska nog ta ett bad snart och värma upp mig lite. Fast innan dess mååste jag slå en flukt på tvn. Blondinbella ska ju vara med i det där "Halal-tv" om en kvart. Jag gillar henne, hon är fan grym. Att prestera som hon gör i hennes ålder kan fan inte vara en picknick. Jag får ångest bara jag måste ta ut sopporna liksom. Hah.

yaay

Igårkväll hade jag skitkul :D Det var jag, Jenna, Adam och Nedim såklart =) Tanken var att vi skulle käka på Koh Phangan, men då det var en väntelista på 2 timmar så sket vi i det.. Det blev Texas Longhorn istället och det va jättegott. Käkade Chicken fajitas, aaasgott.

Kvällen fortsatte på både Ett ställe och Anchor. Hookade upp med Jennas polare också och hade jättekul. Jag försökte verkligen ta det lugnt, men Jenna och hennes jävla jägermeister höll på att pajja allt, men jag lyckades hålla mig på fötter ändå. Till slut så blev det McDonald's och sen en taxi hem... Tror jag va hemma vid halv fem, så som det ska vara =)






Idag har jag mått ganska bra ändå. Varit ute med doggsen och fikat i stan. Snart kommer Sofia hit och ska ha lite mys med mig... Seb är på konsert så man får ju nyttja att man har lägenheten för sig själv för en gångs skull ;)

Nej nu ska jag lägga mig i soffan tills sofia kommer :)

Puss

skitskor

Här tänkte man va hurtig och knalla in till stan. Vad händer? Jo halv vägs in till stan så får jag grymma skavsår av mina jympaskor. Helvetes jävla skit. Eftersom jag redan va halvvägs så fortsatte jag in till Skanstull och köpte ett linne tills ikväll. Köpte även Compeed på apoteket.. jag hoppas att det hjälper nu. Nu sitter jag i alla fall hemma igen, med blåsor på fötterna och ett surt humör. Tycker grymt synd o mig själv.

Ikväll ska det ju partas så förhoppningsvis mår fötterna bättre då, annars är jag toast!

Blondies

Ikväll blir det softkväll med indisk take-out och film. Jag ska försöka övertala Seb att se den här filmen med mig.. inte troligt att jag kommer lyckas :P 



Någon som vet om den är bra? Jag tycker det ser jäviigt lovande ut. Påminner mig om mig och Jenna, haha!

yeaaah

Nu är jag hemma hos syster min. Jag ska vara hundvakt här inatt. Jag mår lite bättre än idag under dagen, vilket är väldigt skönt. Nu ska det bara bli en lugn kväll för mig.

I helgen så blir det ingen kryssning. Däremot ska vi ut på krogen och festa för att fira Nedim! Först ska vi käka nånstans och sen dra vidare. Det kommer bli grymt :D Behöver en rejäl utekväll känner jag... Det blir nog jag, Nedim, Jenna och Adam = fest!

Nej nu måste jag socialisera med syster min innan hon går till jobbet. Ha en trevlig kväll =)

bort härifrån!

Den här veckan går sakta framåt. Vet inte om det är vädret eller det faktum att jag inte shoppat på länge, men jag är grymt deppad. Höstdepprisionen är här och med råge! Nu gäller det väl bara att bita ihop och hoppas att det går över snart.

Jag ska försöka ta mig iväg och sola lite. Jag vet att det inte är bra för mig eftersom jag har en väldigt ljus hy, men att sola solarium gör verkligen att jag slappnar av. Jag har alltid svårt att slappna av. Alltid ska ju nånting göras eller någon att prata med. Vardagen är fylld av måsten. Jag behöver en semester, big time. Koppla bort alltid och bara ta det lugnt. Jag skiter i om jag åker till Bali eller Västerås, varsomhelst som inte är här skulle vara min räddning just nu.

Ikväll ska jag försöka få över Jenna på lite quality time (hon, jag, ciggen och kaffet). Vi får se om jag lyckas...


vin och snittar

Vilken kväll! Trots det pissiga vädret så kom vi fram till Radisson Strand. Det var ju cocktail där ikväll för ambassaderna i Stockholm. Det var trevligt :) Vin och snittar är inte helt fel! Vi fick även titta på en svit och socialiera med andra. Vi var flest från oss men det var kul. Imorgon är det möte med dem också, ska bli trevligt... har lovat att köpa med ballerina kakor så får försöka att inte glömma det imorgonbitti :P

Helgen är osäker.. jag kanske ska på Birka paradie kryssning med några från jobbet. Dock så har vi ännu inte hittat någon bra hytt att köpa, så vi siktar på att köpa något i sista minuten. Det eller klämma in alla i Nedims hytt, hahaha!! Vi får väl se hur detta slutar. Jag är högst oroad!



Godmorgon!

Hade en mycket trevlig kväll igår. Efter jobbet så köpte jag ett par nya skor... ett par svarta adidas jympaskor. Enkla och snygga. Kan dock inte fatta att jag hade storlek 36 & 3/4 ?? Haha, roligt.

Jag och Jenna tog en powerwalk igårkväll också, lika roligt som vanligt. :D Jag tycker det är så skönt att komma ut och röra på sig på kvällen, speciellet när man som jag, sitter på rumpan hela dagen.

Ikväll ska jag på mingling cocktail på Sas Radisson hotel. Det är jobb relaterat så det blir jag och Violeta som går.. ska bli trevligt :)


njuter av lugnet.

Min timme är mellan nio och tio varje morgon. Då är jag ensam och behöver inte prata med någon. Det är bara jag och min kaffekopp. Lite som terapi faktiskt. Jag är sällan helt ensam, har lite svårt för det ibland. Men ibland kan jag verkligen känna att det behövs. Om ca 20 minuter så kommer den här känslan vara bortblåst och jag känner mig pratsugen igen :D babbla hål i huvudet på mina kollegor :P

På sistone har jag funderat på att åka nånstans. Paris har jag varit i flera gånger när jag va yngre.. skulle verkligen vilja åka dit igen. Gå på museum, besöka Eifertornet, shoppa på Champs elyseé, äta baguetter och dricka massa vin :D


En grymt vacker stad är det...


såå trött..

.. kan ni fatta att jag just nu står i repan på hotellet? Så jävla trött är jag. Kaffebehovet är stort... innan morgonkaffet lever man liksom inte riktigt. Dessutom sov jag ganska dåligt inatt.. massa konstiga drömmar. Det blir nog bättre =)

Idag är det fars dag oxå! Dålig dotter som jag är så har jag inte än köpt något till pappa. Tror han hämtar upp mig idag efter jobbet för vi ska hem till farfar och farmor på fika. Hur ska jag hinna köpa nåt? Jag kanske går in i giftshopen och köper lite läkerol :P Nej men jag kommer på något :)

Nej måste ta lite utcheck. Vart fan är mitt kaffe!?!?!

Tjenix!

Tjenix!

Idag har det varit en bra dag. På förmiddagen hade jag tid hos Sussa för att fixa mina naglar. De hade blivit jättelånga så jag klippte av dem lite. Måste ju kunna skriva på datorn utan allt för många fel :P De blev i alla fall jättefina :)

Efter det mötte jag upp Sofia och tog en fika. Allltid lika trevligt tycker jag :) Vi gick till cozy.. så jävla lata. Men Cozy är schysst som fan egentligen. Man vet vad man får, trevlig atmosfär och helt okej priser. I like it a lot!!

Ikväll vare tänkt att jag skulle träffa Fanny, men hon mådde inte helt bra så det får bli en annan kväll. Våra karlar ska ju iväg och spela poker. Jisses säger jag bara... men kul att de är kreativa i alla fall =) Får se vad jag hittar på, har inte bestämt mig ännu. Eftersom jag ska jobba imorgonbitti på Sheraton så kan de inte bli allt för sent i alla fall =)

Ha en trevlig kväll alla =D


Yeah baby!

Jag antar utmaningen!

Jag har blivit utmanad av Malin!

De regler som gäller är:


Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade.
Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor.
Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.

Sju sanningar:

-
Jag sjunger när jag är glad.
- Jag är livrädd för insekter och igelkottar.
- Mitt dröm (och favorit resemål) är Brasilien!
- Jag har ett jättestörande ticks som innebär att jag jämt snurrar mitt hår.
- Jag smygröker fast jag egentligen har slutat.
- Mitt favoritgodis är röda syrliga fiskar.
- Även om jag är straight så skulle jag lätt ligga med Britney eller Jessica Alba.

Haha, det här va ju roligt :D Jag utmanar alla andra, orkar inte namnge bloggar :P

mysiga höstkoftor





FYI..

så jag är jävligt glad att det snart är helg :D Jag gillar fredagar på jobbet... mest för att vi har sk Casual Fridays. För mig så innebär detta att jag kan ha jeans på mig, något jag verkligen saknar i veckorna. Tänk att man kan uppskatta nåt så simpelt? :P

Det blev ingen powerwalk igår.. eftersom min vän Jenna-lajnen inte orkade. Jävla lök. Hur ska vi komma i form om vi bara går typ en gång i veckan!? hahaha. Vi har ju sagt att när vi nåt vår målvikt så ska vi tattuera oss! Jag börjar bli ganska sugen nu så dags att sätta igång!! Jag har 10 kg kvar som jag skulle vilja tappa - 5 för att jag "måste" och sen 5 till bara för att reta alla andra.

cold

Det är väl typiskt. När man tror att man inte kan frysa mer om dagarna så stängs värmen i hela huset av under hela dagen. Mmm. Livet är bra mysigt ibland. Sitter med dubbla koftor på mig, det hjälper lite i alla fall.

Ikväll ska jag förhoppningsvis ut och powerwalka med Jenna. Vi är så duktiga. Hennes polare frågade varför vi inte knallar med stavar när vi är ute. Ja, för det första så är vi faktiskt bara 20 och 22, inte 55 och 57. För det andra så finns det ju då inga händer kvar för att hålla i kaffet och ciggen!? Katastrof med andra ord.

Det blir mycket kryssningar här snart. Nästa helg fyller min kollega Nedim år, så vi ska på kryssning allihop. Ska bli jättekul och säkert spåra ur totalt. Menmen, det är väl planen. Den andra kryssningen är i januari. Tydligen så har Rock klassiker abonnerat Cinderella. Jag, Sebbe, Bea, Mats och säkert några till ska åka :D Kommer nog bli grymt.
Dock så har jag ju ett mål med båda dessa kryssningar, dvs frukostbuffén!! Frukost är fan den bästa måltiden på hela dagen. Kommer den dessutom i bufféform så är jag såld. Ser fram emot den redan... stört?



svettis

Tjenix! =)

Jag har precis varit sjukt duktig och tränat på min Orbitrek i nästan 40 min! Helt stört vad lite bra musik i öronen kan göra! Så nu sitter jag här, svettig och luktar illa. Haha. Men vafan, take it or leave it :)

Den här veckan kryper fram ganska trögt...trots det känns det inte som jag haft nån tid alls att andas. Jag har pratat om att kolla en film nu i flera dagar, men jag har ännu inte hittat tiden för att kolla på en. Alltid massa saker som måste göras. Suck. Men ikväll ska vi fan försöka kolla, om Sebbe så väl måste dra mig till soffan....vilket jag tror han gör snart (dock inte sålänge jag är svettig och äcklig) :P

Nej i helgen ska jag verkligen ta det lugnt. Bara träffa lite vänner och slappa. Ska iof jobba på Sheraton på söndag morgon :P men det är bra, för då kan jag inte gå ut på lördagen :D Nej dags för en dusch, färgen börjar väl lossna från väggen snart.

Puss



Godmorgon!!

Jag hade en riktigt skön kväll igår. Fick dock klara mig utan ansiktsmasken, men det blev bra andå :) Jag är lite osäker på hur jag ska orka med den här dagen. Jag är sjukt trött redan nu, har inte sovit så bra de senaste nätterna, dessutom ska jag jobba på hotellet ikväll efter jobbet. Ska iof bli roligt att göra det, de va ett tag sen.. men ändå. Hur ska jag orka?
Skulle behöva koffeintabletter eller nåt :P

Jag börjar seriöst tröttna på det här vädret.. antingen får det börja snöa eller så får det bli sommar igen! Jag vet att jag tjatade om att jag gillade hösten, men nja... nu har det gått för långt. Jag kikade i H&M's vårkatalog hemma hos Fanny också. Ja, den för 2009, kan ni fatta att den redan kommit ut? Vem köper vårkläder i november liksom? När det är ett halvår kvar innan man en kan tänka tanken att ta av sig vinterjackan! Hah. Jag blev inte speciellt imponerad i alla fall.

Måste gå o ta en kaffe innan jag smäller av.

måndag hela veckan

Första dagen på veckan är alltid segast. Jag skulle verkligen behöva en till dag ledigt känner jag. Men that's life.

Min kväll kommer nog bli ganska lugn. Jag hade tänkt ta ett varmt bad för att sedan lägga mig och kolla film med en kopp te. Jag känner mig verkligen helt utmattad efter den här helgen. Jag har verkligen farit fram och tillbaka känns det som. Nej, dags för lite egentid tycker jag! Kanske t o m köpa en ansiktsmask och måla tånaglarna? Mysigt :D



Gokväll =)

Den här dagen har gått snabbt. Det började med en tripp in till stan för att lämna tillbaka klänningarna som jag köpte för ett par dagar sen. Jag gillade en av dem... men jag vet inte när jag ska ha tillfälle att ha den på mig.. så får vänta lite =)

Om en stund kommer Fanny och Alexander förbi och hämtar upp mig. Vi va ju hos dom igår på halloweenfirande och hade jättetrevligt. Lägenheten var riktigt läskigt inredd i halloween tema, jag vart grymt imponerad! Tack för en jättemysig kväll =) Nu ska jag dit och umgås med Fanny ikväll för Alex ska jobba. Förhoppningsvis kommer vi på nån schysst layout for bloggen oxå :)

Förresten så har jag ju inte berättat nåt om vår utekväll på KGB i fredags.. vet egentligen inte vad jag ska säga om det.. vi hade jävligt roligt i alla fall. Dock så blev det lite mycket när Jenna bar in andra brickan med Jägermeister shots. Vi låg bokstavligen o kräla på backen efter det, haha. Men stört kul :D

Jag å älskling!!

Pontus, jag och Michell.

Jenna å Pontus


Kanske lägger upp fler sen.. nu måste jag göra mig klar för snart blir jag upphämtad!
Puss å hej

bästa bilden


öhm..

det är fan knappt så jag kan skriva.. jag kan ju börja med att visa hur söta vi var i början på kvällen innan vi försvann in i dimman.



En skolflicka och en Geisha påväg mot nya äventyr ^^

fortsättning följer när jag nyktrat till, hej!

RSS 2.0