mandlar?

Jaha. Ännu en sug dag i soffan. Min hals är svullnare än nånsin och jag tycker grymt synd om mig själv.
Jag har idag druckit typ 50 koppar te med honung och knaprat mer ipren. Om det är nåt jag hatar så är det att vara hemma och inte kunna göra nåt, jag är så sjuuukt uttråkad.

Jag funderar faktiskt på att ta bort mina halsmandlar. Jag har relativt ofta problem med dem och de är alltid dem som är värst drabbade när jag är sjuk. Riskerna är ju att man lättare får lunginflamation...hmm jag vet inte. Läser om det nu i alla fall.

För övrigt har jag de senaste 3 timmarna kollar på titanic och bölat. Tragiska människa.

Puss å hej


tungt

Godmorgon!
Eller för vissa i alla fall. Det blev inget mys med syster igår.. Jag kände mig skithängig. Jag hade haft halsont till och från hela dagen och huvudet var helt varmt. Ska gå och kolla om jag har feber nu, vaknade med samma tunga huvud och svullen hals. Fyfan säger jag bara.

Det enda positiva med igår var att min Tyra kom hem! *lycka*

Ska gå och sova med en karta ipren och en kopp te. Wish me luck.

shopping från london

Idag är det en speciell dag. Idag kommer Tyra hem från landet :D Jag har saknat henne något så fruktansvärt, det går inte att beskriva. På ett sätt har det varit skönt att inte behöva tänka på någon annan i en vecka. Jag har kunnat vara i stan med vänner utan att behöva titta på klockan och ha dåligt samvete, något jag inte kunnat göra på 2.5 år. Men! Trots detta så känner jag verkligen att det INTE är värt det. Så mycket lycka den lilla lurvbollen ger mig, det kan inte ens mätas med allt annat. She is the fuckin love of my life.

Jag fota lite saker som jag shoppade i London också.. Här kommer dem :)

tre tavlor med film motiv.. mycket tjusiga


turkos snygg väska


nya böckerna från Marian Keyes och Sophie Kinsella


en helt underbar hud/hand kräm från Victoria´s Secret - lovely


Sen köpte jag kläder och skor med men de orkar jag inte fota just nu ;P

Ikväll blir det mys med min kära syster, länge sen vi sågs :)
Puss.

Hemma från London!

Hejhej!
Jag har haft en helt underbar weekend med Sofia i London. Detta har inneburit en hel del alkohol, shopping och sightseeing. Vi har haft det jättemysigt och hotellet var super! Här kommer lite bilder på allt möjligt :D


på arlanda express


Sofia på Picadilly


ute och äter hummer

på sighseeing bussen

mums från baren..

sunny

Hej hopp!
Det blev en solig och varm dag ändå! Jag gick hem från jobbet imorse och sov några timmar. Sedan vare bara upp och duscha, klä på sig och bege sig in till stan där jag mötte upp Fanny. Vi har strosat runt i stan och tittat i affärer, ätit lite glass :) Jag köpte faktiskt bara ett rött tunt skärp från Lindex. Tack för tipset Sofia :)

Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt med min älsling. Imorgon ska jag och Sofia ta en båttur ut till Vaxholm och bara sola.. ska bli så himla skönt :) Efter det på kvällen ska kanske Jenna och Robban komma hit. Tanken var att de skulle komma ikväll men NÅGON var ute lite sent igår, så vi tar det en annan kväll ;)

Nej nu ska vi laga mat och mysa :)

 

Love you.

Orbitrek is here

Idag har jag äntligen fått hem Orbitreken ;D Sebbe och Paddan har fått montera ihop den medan jag lagade god kycklinggryta :) Jag har bara gått upp på den en snabbis, den verkar mycket bra :) Jag ska sätta igång lite grann nu när jag är ledig för att sedan börja ordentligt efter London resan.

Jag sov ganska länge idag, men blev väckt av samtal flera gånger under dagen. Det är väl priset man får ta när man inte har telefonen på ljudlös. Pratade med familjen idag med och Sally har tydligen det jättebra, de hade haft en supermysig dag vid vattnet med henne. Det gör mig så glad att höra!

Nu ska jag snart till jobbet och jobba sista natten :) Men först ska jag ta ett bad och ta hand om mina fötter. Måla nytt nagellack och skrubba :D

Shop terapi

Det blev en tung kväll igår, men till slut lyckades jag i alla fall somna. Vaknade upp och mådde lite bättre, tur det för ikväll ska jag jobba.

Dagen har varit bra tack vare min kära vän Sofia. Vi åkte in till stan och hade trevligt. Det började med en tripp till banken och sedan lunchade vi inne på norrmanlmstorg. Vi åt båda fiskgrytan med varsitt glas vitt, riktigt gott! Sedan blev det lite shopping. Jag var pank så jag fick pengar av min sugar daddy Sebbe. Egentligen var det ju bara meningen att jag skulle köpa en klänning/kjol och ett nytt puder. Men som man kanske förstår så blev det ju lite mer :)

Det blev en klocka från Ur&Penn. Fick med halsbandet och örhängerna, mycket fina :)




Blev en liten liten väska som jag tror nån gång kan bli en lifesaver :P


Ett par glasögon från Prestige


Och det viktigaste, mitt underbara puder :)

Jag köpte även ett par nya skor som jag nog lägger upp bilder på imorgon. Det är som ballerinaskor men med lite högre kilklack. Ganska enkla, men jag ville ha något vardagslätt.
Sen blev det även en jättefin klänning från Gina som jag kan se mig själv sitta och äta middag i med Sofia på någon trendig restaurang i London, yeah!

Nu blir det jobbet. Puss.

Hejdå min älskling

Nu är vi hemma igen från Malmö. Gårdagen, natten och resan hem har varit en enda dimma. Jag har haft svårt att ta till mig vad som hänt, på riktigt liksom. Att hon inte längre kommer finnas här hos oss. Det känns så tomt.

Igår åkte vi hem till familjen och fikade, gick en promenad och lät henne springa runt i huset och trädgårn med deras foxterrier. De blev genast kompisar, även om Sally ville ha alla hans leksaker för sig själv :P Det kändes jättebra, familjen var precis som vi väntat oss och det kändes verkligen som att vi inte kunde hittat en bättre familj till Sally.

Sedan åkte vi och Sally till hotellet, käka roomservice och tömde minibaren. Jag sov ganska bra den natten eftersom jag fortfarande sköt upp vad som faktiskt höll på att hända. Tror inte jag grät en enda gång fram tills idag när vi lämna henne.

Vi möttes upp hemma hos familjen igen och skrev på kontraktet. Sedan åkte vi till en äng där vi släppte de lite. Sedan fick de koppla henne och vi gick åt varsitt håll. Både jag och Sebbe bröt ihop totalt så fort vi vände oss om för att gå tillbaka till bilen. Tror aldrig vi gråtit så mycket tillsammans innan, det var utan tvekan det svåraste jag gjort.

Hemresan gick bra.. sakta börjar allt sjunka in. Jag somnade från och till, böla lite och somna igen. Jag tycker synd om Sebbe som vat tvungen att vara vaken hela resan hem. Väl hemma nu så känns det väldigt tomt. Tyra har åkt med syster upp till landet och ska vara där en vecka, under min London resa. Jag ska alltså vara hundlös i en hel vecka! Det har jag inte varit på 2.5 år, så det känns otroligt jobbigt. Jag har aldrig varit ifrån Tyra mer än en helg så detta blir en helt ny erfarenhet. Kanske kan vara bra... vad vet jag.

Nu ska jag hur som helst sluta böla, och försökta vara glad för Sallys skull. Hon har en hel familj på 4 personer som nu bryr sig massa om henne. En stor villa med tomt och en galen liten terrierkille att retas med hela dagarna. De ska även pröva agility/lydnad/spår och liknande med henne för att se vad hon tycker om. Som sagt, hon kommer få det toppen. Det blir bara svårt för oss som fortfarande älskar och saknar vår lilla tjej, eller "Storbajsen" som Sebbe kallar henne.

Nu ska jag sysselsätta mig som fan denna vecka för att inte känna mig ensam. Tack ni vänner som ringt och visat ert stöd och kärlek, jag älskar er verkligen!


rastplats in the middle of nowhere

världens gladaste i sängen

älskar sin husse



Malmö calling

Jag är så trött! Det har inte blivit så mycket sova idag då jag även passat Annas lilla vovve Nora. Säkert vaknat 15 gånger under 4 timmar, haha. Men men, kanske blir en powernap innan jobbet sen :)

Nu ska jag ut med hundarna på en långis. Sen kommer Jenna och Robban hit vid fem-sex och vi ska grilla :) Vi har ju en uteplats med stor grill på vår utegård, det är ruggit bekvämt. Jag tror jag och Jenna ska fixa spett med vitlöks sås och majskolvar, (stavas det så!?). Det vore skönt att ta en sväng i bastun också, men tror inte jag pallar det om jag ska jobba efteråt, man blir så himla trött av att bada bastu! :P

Efter jobbet imorgon bär det av till Malmö. Jag tycker så synd om Sebbe för jag kommer antagligen sova hela vägen ner. Funderar på att köpa honom någon rolig talbok eller nåt ;P När vi kommer fram till Malmö blir det nog att åka direkt till Hilton och checka in. Jag är faktiskt ganska nyfiken på hur det ser ut hos dem, ska bli intressant ;)

Tyra får nog hänga med Anja till landet så länge. Jag tror bara det blir jobbigare om hon följer med ner, eftersom Sally ser henne som en sån stor trygghet. Tror det blir jobbigare för henne att lämna oss tre än att "bara" lämna mig och Sebbe. Fan va vemodigt. Men jag är säker på att hon kommer få det superbra hos den nya familjen, de verkar verkligen jättegulliga och jag kommer verkligen överrens med mamman i familjen. Så det känns bra, men samtidigt brister hjärtat.

Kankse skriver några rader inatt.

Ha en bra kväll

/Amie

livet suger

Första natten på jobbet för denna vecka! Känns rätt så jobbigt i och med att mina tankar hela tiden går till Sally och hur jävla jobbigt det kommer bli i helgen.

Jag har i alla fall kollat runt på lite olika hotell i Malmö. Jag och Sebbe kommer ju på lördagen och ska lämna Sally på söndagen. Nu har jag i alla fall bestämt mig för att vi ska bo på Hilton i Malmö. Visst, det är kanske lite onödigt dyrt för att bara sova nånstans, men jag vill ha det så! Jag får skylla på jobbet som har skämt bort mig.

Jag får verkligen kämpa för att inte tänka på henne. Då bryter jag bara ihop. Fan jävla satan. Jag vill inte lämna bort henne :(

tjejkväll :)

Kvällen igår va jättetrevlig, som vanligt :) Vi käka sushi/wok och drack vin ute på Sofias gård. Sen fortsatte pimplandet inne med morötter och gurka med dipp och massa choklad! Som vanligt en massa skvaller och skratt.

 Imorse va jag tvungen att åka relativit tidigt eftersom hundarna blev lämnade vid 07 då Sebbe åkte till jobbet. Snart kommer hans lillasyster Johanna hit och vi ska baka bullar :)

Lite bilder från igår...


Sofia och Dasen


Världens sötaste


På Sofias gård vid maten

Nu ska jag ut o rasta mina älsklingar lite.. Puss.

Sebbe och Sally


Vi har nu äntligen hittat ett nytt hem till Sally i Malmö där hon kommer få massa kärlek och bus. Det är så himla jobbigt, men tyvärr oundvikligt att lämna bort henne då Sebbe är allergisk.  Kommer alltid älska dig min snutta <3

underbara kredit

Idag har det varit en deppig dag. Jag fick en dålig start på dagen, så bestämde mig för att åka in till stan och tröst shoppa lite. Första stoppet var systemet där hon faktiskt inte tjatade på mig om legget som dom alltid gör annars! Hah! ting på mig!  Säkert bara för att jag skrev ut det, haha! Men hur som helst så går då inte mitt kort igenom på 55 kr för vinflaskan. Nehe. Bara hosta upp kreditkortet som aldrig sviker!

Sen var planen att inte handla mer eftersom man ska va lite försiktig med krediten... meeen så såg jag att det va rea inne på Hemtex så jag gick in dit och handla lite nya fina filtar och dukar :) Sen strosa jag förbi H&M och köpte 2 vita tröjjor och ett nagellack. Så nu blev dagen mycket bättre :)

Åh tänk att jag GICK FÖRBI Mixage, utan att gå in! Helt otroligt faktiskt, jag känner mig riktigt stolt :) Jag har de senaste 2 månaderna köpt hm.... 7 par skor!! Jag vet att jag lätt skulle kunna köpa 7 par till.. suck.

Nu har jag städat och damsugit här hemma. Snart kommer Maddis hit och vi ska umgås lite innan vi åker över till Sofia för middag och övernattning :) Så mysigt :D Undrar om man ska klämma en vinare redan nu? Hohoho...


Ha en trevlig kväll allihop :)

Skulle behöva en bättre väckarklocka.

Godmorgon!

Jag vaknade väldigt sent idag.. typ halv ett. Nästan sovit i 12 timmar, skönt :) Det är skönt de dagar då Sebbe jobbar för då får han gå ut på första morgon promenaden med hundarna. På helgerna så är det jag och jag blir praktiskt taget släpad runt kvarteret, halvsovandes :P

Jag vill in till stan idag. Måste handla den nya parfymen från Chloé, lite bodybutter från The Body Shop, och lite andra saker. Vi får se vad jag orkar.. centralen ligger ändå hela 12 min bort :P

Imorgon ser det ut som det blir en tjejkväll med mat och vin hemma hos Maddis. Blir samma tjejgäng som senast, jag, Sofia, Maddis och Dasen. Ska bli superkul :) Ska nog köpa det där vinet jag fick hos Fanny senast, blue nun eller nåt hette det.

Då måste jag på systemet idag också, satan. Jag avskyr att gå på systemet. Det är samma sak varje gång. Påsarna blir alldeles för tunga och jag kommer hem helt svettig. Desstuom stör jag mig ooootroligt varje gång på kassören/kassörskan. Om jag står framför kassan och rotar i väskan så kanske det är så att jag VET att jag ser ung ut och letar efter mitt legg. "Kan jag få ett legitimation?" "JA MEN VAFAN TROR DU JAG LETAR EFTER!?!?!?" Varenda gång, det slår aldrig fel!
Nu säger jag ju aldrig sånt för att jag är på tok för väluppfostrad, men nån dag så kommer jag inte kunna hålla mig, hoho :P

Förresten ska jag rätta det jag skrev innan eftersom muppen Jenna var tvungen att påpeka; Nej jag mena inte att möblerna blir dammigare för att dom är mörka, däremot så syns det betydligt mer så fort dammet kommer fram. Happy? Mongobarn.




Vanlig Ikea kop som jag gjorde lite finare. Finns massa såna dekorerings märken att sätta på porslin på Lagerhaus.
Tycker personligen att jag va grymt romantisk när jag gjorde detta, hahaha.

Nej nu ska jag sätta mig på balkongen med en kopp te. Hej!

Måste lukta gott!

Denna parfym från Chloé är mitt nya måste! Luktar så himla gott! Måste bara ta mig in till stan :)



mmm lovely....

krävande flickvän

Nu sitter jag på jobbet och leker hotell. Ska jobba kort dag idag eftersom jag egentligen skulle vara ledig. Jag tror att jag och Sebbe och hans pappa sen ska åka direkt och hämta bilen :) Jag är glad över den, samtidigt känner jag " Jävla SAAB". Det va ju inte riktigt en sån jag såg mig själv glassa omkring med när jag väl skaffat körkort... jag vill ha en Audi A4... men då får jag väl hosta upp några hundra tusen till :P haha.

Nu har jag också lagt upp en annons på vår Tv hylla som Sebbe så fint monterade ihop för en månad sen. Men jag kände att den inte passade så nu åker den! Jag vill istället köpa den här tror jag... Tycker den är jättefin :) Dock så blir ju mörka möbler snabbt så himla dammiga, så jag är lite tveksam...


Sen ha någon vit fin vas på och en värmeljus grupp!? Me like!
Fanny, middag med våra karlar ikväll kanske? ;)

Mysig kväll!

Nu är vi hemma igen! Grillade asgott kött på Sebbes pärons terass. Jag va jättehungrig, hade inte ätit på hela dagen, så nu är jag istället proppis.

Vi ska som sagt åka och hämta bilen imorgon. Det är en hmm.... Saab!! jag kan inte fatta att jag gick med på att köpa en sån, enligt mig är Saab en gubb-bil. Men den va så fräsch och det riktigt lyste i Sebbes ögon när vi åkte därifrån, så hur kunde jag säga nej!? Det är ju ändå han som ska köra den... och framför allt - köra mig ;)

Den är "Midnight grey", typ mörkgrå. Ska bli så skönt med en egen bil! Vi har bestämt oss för att göra en liten bilsemester i sommar med! Kanske dra tyskland eller nåt med polare ;)



Va roligt för resten med så mycke nya läsare, skriv gärna in vilka bloggar ni kommer ifrån så har jag nåt att läsa på mina mindre aktiva dagar :P

Nu ska vi gå och handla lite godis och sen blir det Lara Croft som gäller.. Tombraider går ju på TV ikväll! Angelina Jolie är ju grymt snygg i de här filmerna! Jag är typ mer bestatt av henne än vad Sebbe är, haha!

Puss ;)

Vi har köpt bil!

Nu har vi bestämt oss för att köpa bilen som vi tittade på :D Vi ska åka och hämta den imorgon! Bilder och info kommer snart..
Är hemma hos Sebbes föräldrar nu och ska grilla :)

Puss!

Myskväll med Fanny!

Vilken kväll! Jag och Fanny har lagat mat, druckit vin och babblat som fan! Det blev min super goa skaldjurs-bulgur. Fast jag glömde de soltorkade tomaterna, så Fanny fick springa ner till ICA för 4:e gången idag, haha :) Hur som helst så blev det gott, och Fanny bjöd på en asgod smoothie efter maten. Köpte lite godis också, fast jag försöker hålla mig nyttig numera.. men tyckte jag förtjänade det - det är ju faktiskt fredag ;) Så med godis, vin och smoothie kolla vi på en film... som jag typ inte minns nåt av just nu, men den va helt okej. Haha.

Sebbe fick äran att lämna och hämta mig. Vi ska åka och kolla på en bil imorgon som vi kanske ska köpa :D Helst vill jag ha en volvo S40! Vi får se om jag kan tjata till mig en imorgon, haha. Nu ligger min darling här i soffan bredvid mig och sover i kalsongerna! I en hög bredvid honom ligger vovvarna och snarkar. Fan att jag inte har kameran ;D

Nu är det nog läggdags för mig med. Tack för idag Fanny gumman! Det är förresten hon som har designat min fina sida! Så nu blir det mycket finare och roligare :) Love u honeybun, du är bäst på detta!!

Puss å gonatt!

at work.

Nu sitter jag på jobbet och är så jävla trött! Tror fan inte jag pallar att gå ut och drick drinkar.. blir kanske bara mys i Fannys soffa och god mat istället :)

Dagen har varit pratfylld. Satt säkert med en gäst i över en timme om olika saker att göra. Jag kunde tillslut knappt hålla mig för skratt för aaaallllaaaa dessa frågor. Helt spattig blev jag! Okej fine, det är mitt jobb, men hallå? Fråga med måtta!

Nu ska jag hem och söta Anna ska få ta över!

Pusshej!

apple martini

Jag kom precis hem från söder där jag tillbringat kvällen med Bea. Vi åt middag på Grogg och drack drinkar. Bea har upptäckt att hon inte gillar rosé (!), och jag har fått en ny favorit - apple martini. Grym säger jag bara! Jag åt även en helt underbar  Västerbotten fiskgryta och Bea åt svärdfisken. Så himla trevligt ställe, dit måste vi gå igen :)

Imorgon har det blivit ändrade planer ser det ut som, dock inget bestämt än. Men antaglige så ska jag, Fanny, Bea och hennes kompis Sara ut och dricka drinkar. Ska bli riktigt kul med en tjejkväll. Jag ska försöka dra med Sofia också, som pricken över i:et. Great!

Nu ska jag återgå till mitt sansade samboliv och lägga mig bredvid min karl och läsa, lite lagomt slaongsberusad sådär.




mumma....

Lush

Nej Jenna, andra paret ser inte alls ut som en kärringsko! Men jag medger att den är bra mycket snyggare på en fot än ensam. Nämnde jag förresten att Jennas mellan namn är "skithögalackklackartack" ? hahaha. Beror på vad man ska ha dem till tror jag.

Nu sitter jag på jobbet. Det har varit fuulllt upp hela morgonen, äntligen kan jag ta det lite lugnt! Men det har varit så himla kul! Träffade en asmysig norrman som var författare. Han gav mig en present från Lush när han åkte... tror det är en såndär badbomb i plus någon handkräm sa han! Astrevligt, jag älskar presenter! Sen kom Magnus med blommor  oxå :D dock var de självfallet inte till mig! 

Så ikväll ska jag ta ett långt bad med min badbomb och kanske göra en liten pedikyr.. det kan mina söta fötter behöva. 
 
Men nu vill jag ut på en after work! Undrar vem som blir mitt offer......

I need shoes.

Tjoho!
Natt slingan är över för denna gång och nu väntas ledighet.. nästan! Jag ska jobba morognpass på jobbet i 2 dagar, men det känns inte som det räknas :)

Det har varit en sjukt svår dag. Jag har tvättat och halvsovit om vartannat. Men nu är äntligen Sebbe hemma så nu ska det bli mys i soffan! Undrar om jag kan få honom att kolla på Legally blonde med mig.. det va så länge sen sist :)

ÅÅh det är så mycket jag skulle vilja shoppa! Behöver ett par snygga svarta klackar känner jag. Och ja, jag vet att jag köpte 4 par skor i juni meeen inga av dem var svarta! ;P

Jag hitta dessa på asos.com. Tycker de e grymma... men vet inte vilken jag gillar bäst..


Balla som fan! Dock blir jag väl 3 meter hög i dem.. men det kan det vara värt ;D


Så jävla söt!


Suck..även denna är ju helt bedårande! Help?

korv lights upp my life

Idag har det inte varit en bra dag. Jag mår inte bra av att vara ifrån Sebbe såhär varannan vecka. Även om vi ses på kvällen innan jag går till jobbet så räcker det inte.. Vill somna bredvid honom varje natt och kunna vakna tillsammans varje morgon. Suck. Blir väl bättre, men jag är i en svacka just nu.

Det enda positiva med ikväll är att Sofia bjöd mig på korv stroganoff... mums.


ljuva natt

Sebbans dator har kraschat, så just nu blir det bara blogg från jobbet. Jag har ju alltid sagt att Mac datorer är skit darling, och jag fick rätt igen! I salut PC!

Snart är det bara 2 nätter kvar :D Grymt skönt! Ikväll ville jag egentligen bara dega. Vi hade Bulan, Greizy, Bea och Pontus över på pizza och film, (jag käka faktiskt sallad, snacka karaktär)! Sen ville man ju inte gå när alla sitter o skrattar i vardagsrummet.. menmen, a sad lonely life it is. Jag fick i alla fall sällskap in till stan med min beafis!

Längtar tills torsdag då jag ska träffa Fanny igen. Vi ska laga mat, dricka vin och mysa i soffan hemma hos henne! Ska bli jättekul :) Nu ska vi börja dansa salsa också ;D Mycket bra!

Pussåhejleverpastej!

Top låtar just nu!

Det som mest florerar i min mp3 är. Jag är grymt nostalgisk!

- Jordin Sparks feat Chris Brown - No air
- Stephen Simmons - Let me touch
- Hoobastank - Disappear
- Britney Spears - Break the ice
- PCD - I dont need a man
- Rupee - Tempted to touch

Jag vill fan börja lära mig salsa! Jag försökte ett tag men det blev inget av. Nu jäklar ska jag ta en kurs eller nåt. Någon mer som är intresserad? Det är ju bara världens roligaste!! :D

Gogreen is the shit!

Hejhopp!
Jag sov jag fram till ett och sen åkte jag och Sebbe och storhandla. Jag börjar sakta förbereda mig för denna träningsmaskin som kommer komma nästa vecka! Så jag har laddat upp skafferiet med bulgur, linfrön, lättfil, kyckligfilé, frukt med mera. Jag älskar alla dom här Gogreen produkterna, det gör saker så himla enkelt.

Snart kommer det hit kompisar till Sebbe. Dom ska sitta o nörda sig med hans xbox. Jag ska fly ut på en promenad med syrran och doggsen, sen väntar jobbet inatt.

Pussåhej.



sjuk dag

Jag har nästan lyckats hålla mig vaken hela dagen, men det har ju inte varit lätt kan jag säga! Jag va ju på World Dog Show i Älvsjö idag. Mammas vanessa kom 3a i veteranklass för tikpudlarna. Hon var helt klart finast där, dock lite väl glad så gången gick väl sådär, Vanessa ville bara leka istället, haha. Men men, huvudaken var att hon hade roligt :) Mamma firade med en medsmugglad starkölsburk.

Sebbe har kommit hem från knull kryssningen också. Han hade inte med sig någon sjukdom, bara en platta öl. Tack baby! ;)

Nu har vi varit i centrum och hyrt film och köpt naturgodis. Ska mysa i soffan och försöka hålla mig vaken.

Gonatt!


kolli

Ja det är jag det :D
Står på jobbet, levande död och försöker överleva! Jag är ju ledig idag för att jag ska vara stöd åt mamma som ska ställa ut en av hundarna på världsutställningen i Älvsjö :). Jag vill ju dit också, asroligt med så mycket hundar, det är som julafton för mig, haha :P Nej men det finns massa små "stånd" uppställt där så man kan gå runt och spendera pengar på. Jag ska se om jag hittar något roligt till mina ögonstenar.

Sebbe är förresten på knullkryssning just nu. MM you heard me! Han är på 24 timmarskryssning med sitt jobb. Går det att åka en sån där båt utan att göra bort sig totalt!? Tror knappast att det bara är jag :P
Hur som helst så har jag inte varit såå himla nojjig inatt, bara lite grann. Han kommer nog hem med nån fin present tíll mig. Herpes kanske.

Vi ska i alla fall mysa ikväll! Jag ska försöka hinna hem och städa lite efter utställningen så kan jag sedan pýssla om honom, för han kommer nog inte må så bra idag :P

Hej!

London Calling

Nu är jag så himla sugen på att åka till London! Bara typ... 3 veckor kvar till jag och Sofia står där med våra hattar, kartor och kameror i högsta hugg. Det kommer bli grymt sweet! Jag skulle gärna vilja ha lite tips på vad vi kan se där. Förrutom den lista vi redan har på grejjer att göra :P Men det är alltid bra med andrahands val eller back-up-plans.

Förresten så vad ju Jenna här för ett par dagar sen med sin lilla rottis valp, måste visa för den är grymt söt! Lilla Lexus! (fast jag kallar den Lexi för det låter mer tjejigt).


Galet söt!! (sally sniffar?)


Leker med Sally!


Mongo-barn. Men göllig på sitt sätt ^^

(lägg märke till Sallys röv till vänster)

Dags att göra sig i ordning för jobbet.. gah, blir trött bara av att tänka på det.

Pöss.

thanx


Två sura miner när man ska gå till jobbet.. Jamen va så då! Surkärringar!




världens bästa pojkvän :)

Jag ville ha en träningsmaskin eftersom jag vill kunna träna hemma utan att behöva lämna hundarna. Våra promenader ger ju träning, men inte speciellt mycket (kan ha o göra med att vi "mattar" alltid går med varsin fet latte och cigg i handen men men). Å idag kom jag och tänka på Orbitrek som jag sett på Tv shop sååå många gånger. Egentligen är det helt otroligt att man går på all skit, men hur som helst! Eftersom jag har världens gulligaste karl, och eftersom jag inte har några pengar, så beställde han den till mig nyss :) Nu har livet fyllts med hopp igen! :D Tack baby <3


In the ghetto

Jag sitter just nu hemma hos mamma och pappa i björkhagen. Tanken var att jag skulle hit och ta ut mammas hundar, men dom belv så glada när jag kom och jag fick så dåligt samvete för att de legat ensamma och skulle vara själva i 4-5 timmar till så jag stännade kvar här :) Ganska skönt att vara här utan mamma och pappa, man får typ tid att tänka utan att bli överröst med massa frågor... och gnäll över att jag ännu inte deklarerat min skatt (ooups!).

Om ett par timmar ska jag möta upp syster och gå ut i skogen med doggsen. Hoppas vi inte möter några där ute bara. Jag är så grymt trött på frågan "Har ni hund-dagis?" NEJ VI HAR BARA NÅGRA HUNDAR. Jag kan förstå att folk frågar, men det kommer fan bokstavligen blöda ur mina öron nästa gång jag får den frågan.

Sen blir det jobba inatt.. Ska bli lite trevligt faktiskt. Jag har verkligen mina perioder med jobbet. Ibland så är det tvärångest och ibland känns det skitkul. Skumt det där :)

Nu ska jag lyssna på radion till Elvis - In the ghetto.. Elvis rock´s!


SATC - a hit!

Okej! Här kommer följande analys av filmen. För er som inte ännu sett den, SLUTA LÄS!

Jag tycker den var riktigt bra faktiskt. Det är svårt att göra en bra underhållande film av en serie, men jag tycker att Michael Patrick King har gjort ett väldigt bra jobb. Den är underhållande och spännande rakt igenom hela filmen.. iof så anar man väl vad som kommer hända, men ändå inte! 

Crying moments: 
1 - När Miranda och Steve ses på bron och bestämmer sig för att börja om från början!
2 - När Big friar (på knä och för andra gången)...(eller första gången blir det väl, det första räknas inte som frieri tycker jag).

Extra bra saker:

1 - Carries alla klädbyten, även om dom alla inte var så snygga. 
2 - Att man till slut får se lilla bitchiga bögen Anthony skratta i slutet. 
3 - Att alla såg så himla gamla ut i filmen, gjorde det verklighetstroget i och med att det gått ett tag sen senaste avsnittet spelades in. 

Inte lika bra saker:

1 - Är det bara jag som tycker att Carrie överreagerar i den konflikten som sker mellan henne och Big? Jamenar, 6 månader!? Hello? Jag hade bitchslapat honom, gråtit, begärt ett platinum-amex och en stor diamant. Sen hade vi varit kvitt. 
2 - För lite av Harry i filmen, han är ju as mysig!
3 - Inga heta sex scener mellan Carrie och Big, mer tant snusk till folket, tack!



Annars en underhållande och bra film :) Skönt med taxi hem också!

Godnatt.

Snart biiio!

Nu har jag suttit i hela 6 timmar på jobbet så nu är det dags att gå på bio tycker jag... Sofia kommer hit strax och plockar upp mig. Som jag har längtat efter den här filmen, nu hoppas jag bara att den är lika bra som alla säger!

Förresten, varför säger alla mina vänner att om jag skulle vara en karaktär i serien så skulle jag vara Samantha!? Liite oförskämt tycker jag! Jamenar, vad har en seriös tjej som jag med bostadsrätt o sambo för liknelser med henne? Inte för att jag tar illa upp, hon är ju grymt snygg och säger hysteriskt roliga saker... Hmm. Kanske ska ta det som en komplimang istället...... kanske. Anyway, I love her ;D


Måste gå!!
Hejhå!


Another day another dollar.

MOOOAAAW!
Det är fan för tidigt för mitt eget bästa. Jag vaknade i ett ryck av att Tyra satt maten i fel strupe och höll på o harkla sig som att hon inte fick luft. Snacka paniken jag fick! Jag fullkomligt flög upp ur sängen och försökte "dunka" ut den. Till slut så gick det ju bra, men jag hade liiite svårt att somna om efter det.

Jag är lite smått stressad idag. Självklart så ringde jobbet igår ändå och undrade om jag kunde komma in och jobba idag.. Å eftersom jag är så snäll och pengakåt så sa jag ja till att komma in i 6 timmar. Nu är schemat tight för idag...

Klockan 09:00 : Träffa Jenna och hennes lilla rottisvalp Lexus som precis fått sin andra vaccin spruta och kan nu leka med mina hundar :)

Klockan 13:00
: Träffa Anna och luncha :) Jag röstar på sushi.. undrar om man ska prova SeiKoen som ligger precis vid jobbet? Det sägs ju vara stockholms bästa sushi-restaurang! Måste även köpa ny rouge och nåt puder.

Klockan 14:45 - 20:45 : Jobba! Kommer antagligen i min tristess skriva mer då ;)

Klockan 21:20 : Gå på Sex and the City filmen med Sofia, som jag har längtat!! Hon hade redan köpt biljetter så ingen avbokning här inte, därav det korta passet på jobbet! Men skönt ändå, men tanke på att jag imorgon kommer starta min 7 nätters runda..*ångest*

Så hur som helst så känns dagen lite proppad, men det blir nog bra. Jag fungerar som bäst när jag är stressad.. eh.. typ.

Kanske skriver senare..

Hejhopp!

RSS 2.0