Fika med Fänny!

Kom nyss hem från fikan med Fanny. Det va jätteroligt o ses igen! Alltid när vi ses så är det som om man aldrig varit ifrån varandra, så himla skönt! Vi gick till samma ställe som vanligt... Cozy. Vi måste verkligen ta oss därifrån, men jag är superdålig på att hitta nya favoriter att fika vid. Cozy är egentligen inte alls en favorit, personalen är ganska otrevlig och priserna är fan jävligt höga. Nu är inte jag känd för att kolla på prislappen men ibland tittar jag faktiskt, som typ idag. Nej, nu får vi hitta nåt nytt. Det enda det där stället lever på är ju läget, 20 sekunder från tuben. Usch.



Det börjar lida mot kvällen och jag ska laga Pasta Carbonara till mig o Sebbe. Men först ska jag bada tror jag :D
Imorgon hoppas jag att jag kommer komma ut på en långis med doggsen.. Ska även träffa Anna för lunch och gå på bio på kvällen med Sofia och se SATC.. kommer bli grejjt :)

Puss och hej å godnatt!

Godmorgon!

Det blir inge jobb inatt, väldigt skönt tycker jag. Snart ska jag iväg och träffa Fanny, men jag är på tok för lat för att sminka mig och göra mig i ordning. Blir nog bara en kalldusch och sen iväg. Vädret påverkar verkligen mig, vill bara ligga med täcket i soffan och mysa med mina älsklingar. Men mysigt att träffa Fanny juh :)

Nej nu ska jag nog ta mig ur soffan och sätta igång... ikväll blir det nog mys med älskling :) Fick förresten ett par jättefina diamant örhängen av honom igår! Ibland får han verkligen till det ;)


någon ser lite plågad ut.. det är fan ett heltidsjobb att vara min hund :P

Då tar vi nya tag!

Hello again everyone!
Jag kunde verkligen inte hålla mig borta från att blogga. Jag blev så abstinent att jag till och med skrev allt jag tänkte i en bok istället, som en loggbok. Men sjukt tråkigt ändå, går ju inte att ladda upp bilder :P

Massa kul har hänt på sistone. Eller massa o massa, men en del. Har precis haft en wonderbar helg... (förrutom att jag blev inkallad att jobba igårnatt men skitsamma). Vi hade myskväll hemma hos Sofia i lördags. Jag, Sofia, Maddis och Dasen hade supar/mys/porr/skvaller kväll :) Detta innebar pimpla en jäkla massa vin, drinkar för Sofias del, för att sedan springa ner på lekplatsen och åka rutschkana och gunghästar. Självklart hann vi med en jävla massa skvaller, analyser av snubbar, sex, relationer, bajs med mera. Vi hade bäddat med madrasser på golvet i vardagsrummet och hade så jävla kul och mysig kväll. Det ska vi göra till tradition nu hoppas jag. Kände mig verkligen som 13 år igen, haha!

Imorgon ska jag träffa min Fanny också! Ska bli jättekul för vi har inte setts på allt för länge...Saknat dig så himla mycket gumman <3

Sen på tisdag så blir det att träffa Anna som äääntligen är hemma från Jönköping. Hoppas du vet vem du kommer få ha 24 timmars sjukdomsjour/rådgivning med för resten av ditt liv, lilla gumman. Just det - Mig! :) Anna pluggar till sjuksyrra och kommer definitivt att få en syrra dräckt i latex av mig när hon går ut. Hoppas hon inte läser detta nu bara :)

Första inlägget avklarat,

Hejhopp!

RSS 2.0