badanka

Hej hopp!

Jag känner mig helt varm i hela kroppen. Kom nyss ur ett hett bad, så himla skönt! Jag va till och med avancerad och tände ljus, snacka avkoppling!

Min kväll har varit mysig. Jenna och Robban va här och käka med oss, mycket trevligt :) Sedan tog jag och Jenna en promenad medans killarna bastade. Vi har ju en "relax avdelning" i vår källare som alla i huset kan använda. Det är bastu, duschar och sköna liggstolar, mycket nice! Synd att vi inte använder den oftare!

Imorgon är det som vanligt jobb igen. Dock så ska jag efter jobbet träffa min Bea och ta en afterwork eller en fika :) Stunderna då man får träffa sina vänner är fan guld värda.. Jag uppskattar det mycket mer nu när man inte ser den lika ofta som jag kunde innan när jag jobbade natt.

Nej nu kallar sängen.. (jag vet, typ pensionär)

Puss


shopping

Fan vilket underbart väder! Så underbart att jag till och med gick in till skanstull och shoppade lite!


Lite tröjjor och en kofta från H&M


Skärp från Åhlens


 bodybuttret plus läppglans som jag köpte igår.

Nu måste jag verkligen börja städa här.. Sebbe kommer hem från landet om ett par timmar och jag vill göra honom lite glad!

Puss

Life on Mars

Hejhopp!
Min ensamhelg blev inte så ensam till slut! Igår kom Sofia och Maddis över, drack lite vin och prata. Jag va dock så sjukt trött eftersom jag vaknat 06 den morgonen och dessutom sovit jättedåligt på natten. Men det var mycket trevlig ändå :)

Idag började med att jag mötte upp syster min och tog en promenad med henne och hundarna. Sedan var det hem till en snabbdusch och en mega snabb sminkning. In till Sussa för att fixa mina naglar. 1.5 timme och 420 kr senare var jag klar och hade grymt snygga nails ;) Mötte upp Jenna och shoppade lite. Jag köpte lite underkläder, smink och bodybutter.

Påvägen hem mötte jag Adam från jobbet och drog hem och kolla på en brittisk serie som heter Life on Mars. Den va bra, man drogs in ordentligt :D Nu har han dragit och jag är återigen ensam med mitt msn. Haha. Jag funderade på att åka till Sofia och hennes kompis för att dricka vin, men jag vill inte lämna Tyra så det får bli hon och jag nu.. the love of my life!

Imorgon kommer Sebbe hem igen! :) Vi ska nog ta det lugnt och titta på någon bra film :) Ska bli så skönt att ha hem honom! Ibland är det bra att man är ifrån varann lite så man får sakna lite extra :)

Nu ska jag titta tv!

Puss


hundvakt

Jaha, nu är jag skitbitter. Jag sitter hundvakt hemma hos syrran. Dessutom har hon bokstavligen ingenting hemma att äta.. jag tycker så grymt synd om mig själv. Hoppas bara att hon kommer hem snart så jag får äta.. Jag har dessutom en dejt med Sofia och en vinare hemma i min soffa.

Sebbe är borta hela helgen... så för första gången är jag helt ensam. Känns lite ovant, tur att jag har Tyra. Imorgon ska jag och Jenna in till stan och shoppa. Jag ska även fixa naglarna hos Sussa inne i stan, ska bli as skönt. Man känner sig aldrig så snygg som när man precis fixat nya naglar :D

Gotta go.

sunny thursday

Fan vilket kanonväder det blev helt plötsligt :D Jag känner mig lite påklädd i min kappa som jag drog på mig imorse. Typiskt, men men. Middagen hos Fanny och Alexander igår var jättetrevig. Fanny hade som väntat lagat mycket god mat! En mycket trevlig kväll, måste vi göra om snart :) Idag efter jobbet ska jag träffa Anki, en kollega från Sheraton. Ska bli jättetrevligt att träffa henne igen, det va länge sen :) Senare ikväll blir det nog mest att ta det lugnt. Kanske titta en film med Sebban :) Dags att jobba lite kanske.. Puss.

sugen på dans

Fan, hela dagen har jag bara haft dans i huvudet. Jag skulle verkligen vilja börja dansa igen. Innan dansade jag street och hiphop och gjorde det i flera år, men slutade när jag blev äldre. Hade inte råd att utvecklas och gå fler kurser. Hur som helst så är jag nu grymt sugen på att börja igen. Varje gång jag hör en låt så tänker jag genast ut en koregrafi till den i mitt huvud. Saknar att svettas medans man rör sig till musik, så jävla roligt. Nej jag ska försöka börja snart igen. Problemet är bara tid. Jag och Fanny ska ju börja på salsa också som vi sagt :D

På tal om Fanny så ska ju jag och Sebbe hem till henna och Alexander på middag imorgon :) Ska bli jättekul, de är så mysiga :) Vi snyltar just nu för vi är ganska panka, hehe. Jag va på 7 eleven imorse och skulle köpa en banan, tidningen och en yogurt, gissa vems kort som inte gick igenom? mmm bra pinsamt!! Som tur är så har jag världens snällaste kollega - Adam, som lånade ut sitt kort till mig så jag kunde köpa lunch. Bra snällt säger jag bara! I owe you one :D

Nej nu ska jag svettas lite..

Puss!

sweet monday!

Jag längtade faktiskt till jobbet imorse, helt otroligt :P Jag har haft en mycket bra måndag...Skrattat massa med A och N.. de gör verkligen mina dagar!

Jag har som vanligt kikat runt på H&M's hemsida.. jag har aldrig riktigt gillat leopardmönster, det har bara inte tilltalat mig. Nu har jag hur som helst fastnat lite på det ändå, fast i grått. Jag behöver hjälp här, hissa eller dissa?

     

yeah.


Här är lite bilder från gårdagens tjejkväll :)





Girls night!

Tjolahopp!

Det har hittills varit en grymt skön dag! Jag har tagit en powerwalk med Nina till Årstaviken, mycket trevligt. Knallade även förbi systemet och köpte vin! Ikväll är det tjejkväll hemma hos Sofia, ska bli så mysigt att träffa mina girls igen! Det blir middag, alkohol, film och massa skvaller som vanligt. Sen sover vi alla över där - mysigt! Vi bäddar i vardagsrummet, i soffan och på golvet och sen ligger vi alla i en enda hög typ, haha. Precis som man gjorde i mellanstadiet.. ah nostalgi :)

Snart ska jag nog ut på en till promenad med Nina och syster med alla hundarna. Sedan blir det duschen och göra sig i ordning för ikväll. Jag har kännt mig genuint glad idag, det va länge sen faktiskt. Dock så är jag ganska trött för jag va uppe rätt tidigt idag...


en trött jävel i soffan i morse

finally!!

okej det är blogg torka. Jag har bara haft fullt upp, kombinerat med totalt osugen på att skriva.. menmen, kanske blir bättre :)

Idag har det varit en bra fredag. Dagen var, som vanligt, väldigt rolig. Jag trivs så jävla bra på jobbet.. det är super kollegor och speciellt de jag sitter med - mina honeybuns som jag kallar dem ;P Världens bästa!

Efter jobbet stack jag in på Zara och köpte ett par svarta byxor och en svart kjol, skitsnygga! Egentligen är jag pank, men kom på att jag hade ett presentkort där på 400kr så det blev perfa :) Zara är en grym butik, de har verkligen snygga kläder, snygga skor och grymma väskor.
När jag väl kom hem blev det lite online shopping på H&M oxå.. köpte en vit siden blus och en svart blus. Mycket fina :) Får lägga upp bilder sen oxå!

Nu har vi kollat klart film med Bea och Mats.. börjar bli trött men försöker hålla mig uppe..har blivit värsta kärringen sen dagtiden börja :P I säng klockan 22 ungefär, ren katastrof! Jag som brukade vara nattuggla, kan man inte tro!

Nej dags att göra nåt annat!

Puss.


sköna söndag.

Idag har det varit en riktig slappdag. Jag vakna vid tio, gick och köpte god frulle till mig och Sebbe.. ostfrallor med gott pålägg :) Lite senare tog vi en promenad i solen hem till mamma o pappa för fika. Sedan promenad hem igen. Jag la mig och kolla film medan Sebbe spela xbox. Sedan åkte jag och Anja hem till farmor o farfar för pannkakor och mer fika. 
Nu ikväll så har jag och Sebbe precis kollat klart på en hyrfilm och ätit godis. Myst i soffan med Tyra :) Härlig söndag med andra ord :)

Robbans 30 års fest var mycket trevlig igår. Jag va dock sjukt trött så det blev inte allt för sent. 

Imorgon är det jobb igen... eller jobb o jobb, ska ha kurs hela dan, ganska soft :)

Godnatt!

saturday

Äntligen lördag.. sjukt skönt att vara ledig =) Fast dagen är full av spektakel.. ska väl snart ut på en långis med Tyra och syster i skogen.. sedan in till stan för att jag o Sebbe ska köpa present till Robban som har fest ikväll. Jag ska även försöka träffa Anna när jag väl är inne i stan.. vi får se hur allt går ihop =)

Jag saknar min Jenna.. hon är i jävla Finland för tillfället och jag får inte tag på henne!! Gah! jaja..

Här kommer lite mer bilder från vår senaste utekväll, fan va dräggig man blir ibland. Förhoppningsvis får detta mig att hålla igen ikväll och inte supa för mycket!

                                                                                       Nina och Anja

Systrar =)

Min älskade Jenna och jag

haha, vadå liksom?

jag är väldigt duktig ikväll

Jag har varit på tok för lat för att blogga på sistone.. men jobbet gör en sjukt trött på kvällarna. I förrgår var vi i alla fall hemma hos Fanny och Alexander på födelsedags middag/kalas :) jättetrevligt! Fanny hade lagat sjukt mycket mat och allt va jättefint och asgott!

Igår var det Sofia som fyllde år oxå! Vi möttes inne i stan för lunch, så skönt att komma ut och äta ute ibland :)'

Nu har jag kört ut Sebbe, behövde vara lite ensam hemma. Så jag har diskat och lagat mat. Ska nu ta och städa lite för att sedan lägga mig i badet. Ska bli grymt skönt! Sen ska jag nog hoppa i pyjamasen, lägga mig i sängen och kolla på en film!
Jag samlar ju på alla disneyklassiker. Mina senaste köp är Oliver och gänget samt Pocahontas :D Snart ska jag även köpa Askungen och Skönheten och Odjuret. Jo jag vet att jag är 22, MEN detta är klassiker, man mååste ju bara ha dem! :D

Imorgon blir det myskväll med Sebban, Bea och Mats.. kanske några fler :) Vi ska kolla på film och ha det trevligt! Sen blir det 30-års kalas för Sebbes kompis Robban på lördag.

Dags att sätta igång!

Puss

panncakes

Åh supermätt! Vi har precis kommit hem från Mats och Bea. Vi blev överbjudna på pannkakor där ikväll, supergott! Dock fick vi avsluta kvällen tidigt nu när man är man är torr dagmupp och trött klockan nio :P

Så nu sitter vi här och myser och kollar på aktuellt, snacka vuxenpoäng!!

äh godnatt.

Koma

Fan va jag är trött!! Det är ju nåt helt sinnessjukt. Gårdagen blev ju minst sagt lugn, jag låg på soffan och tyckte synd om mig själv med en godispåse. Min mage är numera inte så van att äta så mycket skit som jag käka igår och det kändes när jag vaknade, har ännu inte kunnat få i mig nån frukost. Usch, gillar inte detta!

Snart ska jag iaf iväg på teambuildingen på jobbet. Ska bli lite mysigt faktiskt! Fast just nu vill jag helst bara lägga mig under det varma täcket och mysa med min karl. Suck.

Gotta go.

Puss.

hangover

okej. Jag vet inte vart jag ska börja.. kvällen igår blev rolig och ... kort. Vi började med middag och vin hemma hos Hanna & Jenna. Jag har ju inte druckit på länge och fick väl i mig några glas vin då. Sedan plockade Jonas upp oss i limo taxi och vi drog in till Anchor. Där stod nämligen tre vakter som jag känner sen shell-tiden. Kul att se alla igen :) Vi mötte även Erik där inne som jag inte sett på evigheter - mysigt!

Hur som helst så blev jag prutt full... Fattar inte helt hur det gick till, men det är väl så det brukar va :P

Jag tog en taxi hem vid 2 tiden. Sebbe fick hjälpa mig in och i säng, haha. Men jag hade skitkul så länge det varade, haha!

Jag fick minst sagt fly fältet igårkväll...


Anja och Hanna


tre glada chicks i taxin


Puss på Hanna


Har massa fler bilder, men får ladda upp de sen.. nu måste jag vila igen.

Fredag!

Tjoho my friends!

Äntligen fredag! Ikväll vankas det utgång med Jenna, Hanna, syster Anja, Nina och lite fler.. ska bli skitkul :) VI börjar hemma hos Hanna för att sedan dra vidare.

Jag kan inte riktigt förklara mitt nya jobb på ambassaden. Jag sitter med världens antagligen roligaste människor. Jag skrattar dagarna i ända i princip, de är helt underbara. Resten av huset är alla supertrevliga. Jag trivs som fan med andra ord! På Söndag ska vi från receptionen ses och ha teambuilding på jobbet, nåt jag faktiskt ser fram emot. Mot detta får man 2 dagar ledigt vid valfritt tillfälle. Soft tycker jag :)

Nej nu måste jag börja göra mig i ordning lite.. det är svårt att komma i fest stämning när Sebban har 3 polare här. De sitter vardagsrummet med öl, chips och fotbolls spel på xboxen - jag är med andra ord i helvetet. Ibland önskar jag så gärna att jag hade förmågan att teleportera bort människor, då skulle jag använda den kraften just nu.

Hörs o ses ;D

Puss

Godmorgon!

Jag var uppe tidigt idag, lite för tidigt för nu sitter jag här och har inget att göra.. måste iof iväg och ta tåget om en stund. Man vill ju inte vara sen andra dan på jobbet ;P

Jag förstod nog helt inte hur svårt det skulle vara att ta sig upp ur sängen på morgonen. Jag kravlar upp och går runt som i en koma, helt jävla väck. Det är tur att promenaden med Tyra kommer först, för den piggar upp mig som fan.

Idag blir det en rolig dag.. som jag skrev igår ska jag möta upp Sofia och gå på Make Up Stores sminkvisning! Blir direkt efter jobbet, så inget ombyte för mig... behövs iof inte. Idag blir det svarta kostymbyxor med kvar skjorta instoppad och ett rött smalt skärp till. Det är så himla roligt att äntligen få ha på sig sina egna kläder på jobbet. Istället för de där jävla kostymerna som alla går omkring med på jobbet. De är väl iof inge större fel på dem, men det blir ju ganska uttryckslöst och man känner sig alltid som "en i mängden" på nåt sätt. Men no more :)

Nu måste jag bege mig.. Sebbe är hemma från jobbet idag eftersom han är sjuk. Tyra har fått det yttersta ansvaret att ta hand om sin husse. Hon verkar måttligt road.

Puss!

First day!

Hejhej!
Idag var första dagen på ambassaden. Det har varit en jättekul dag och det känns skitbra..alla är supersnälla och jag har verkligen kännt mig välkommen. Ser fram emot att jobba imorgon också faktiskt :)

Sebbe är å andra sidan sjuk. Han ligger här bredvid mig i soffan och frossar. Han är skitvarm men säger att han fryser, så han får nog stanna hemma imorgon stackarn. Just nu tar jag hand om honom, kokar te och klappar på pannan. Han är i princip aldrig sjuk så det är jobbigt att se honom såhär.

Imorgon efter jobbet ska jag möta upp Sofia och gå på Make Up Stores sminkvisning. Vi kommer få se höstens smink, vilka färger som gäller samt sminkningar. Man får även en goodiebag när man går, det ska bli mycket spännande..

Igår var jag även hos frissan och slingade håret.. det är fortfarande blont men mycket snyggare.. jag fixade även naglarna hos Sussa på PureNails, det blev grymt snyggt.

Nej nu ska jag läsa lite och sen blir det nog läggdags om bara några timmar.. jag är helt slut!

Puss!

busy busy

Så var sista natten avklarad.. känns lite tråkigt men även väldigt skönt :)

Jag kom precis in, har först varit med syrran hemma hos farmor och fikat. Farfar ligger inne och opereras så hon behövde sällskap tyckte vi.

Sedan mötte vi upp systrarna Jenna och Hanna. Lite roligt att jag och Jenna är vänner och Anja (min syster) är vän med Hanna (Jennas syster). Nu var ju Anja o Hanna polare innan, det var så jag och Jenna träffades :) Hur som helst så tog vi en promenad på ängen med hundarna och prata massa, trevligt. Vi ska antagligen ut å festa i helgen... Hanna hade bokat rum på Grand att landa på efter krogrundan... de vore inte helt fel :P Men vi får se, inget är säkert än.

Imorgon har jag även bokat tid för klippning och slingning kl. 10 på Hår3000, kommer bli så skönt att få utväxten fixad. Jag ska efter det möta upp Sofia och äta lunch nånstans i stan. Sedan blir det till Sussa på PureNails för att fixa naglarna.

Dagen kommer antagligen sluta med att jag fikar med Fanny inne i stan, men vi får se hur slut jag kommer vara :P

Ikväll blir det nog bara mys med Sebbe hemma i soffan. Det har jag saknat efter 7 nätters arbetande. Nu ska det bli grymt att få somna bredvid varandra varje natt :)


darling..


Puss å hej!

RSS 2.0