hahaha

Hej hopp :D

Ja vart ska jag börja? Kryssningen va ju som sagt skitkul.. de första bilderna kommer här nedan, tagna av Fredrik som hängde med. Vi började resan med att relaxa lite i spa't som finns ombord, riktigt fint var det :) Sen bar det av till hytten för l.ite spackel.. tanken var ju att vi skulle äta middag. Men sminka sig  hytten kominerat med sprit från taxfreen (som vi svängde förbi på vägen tillbaka), gjorde att vi missade middagen. Köket stängde tio och det kom vi på tio minuter för sent. Haha.

Efter det så blev det drinkar i dansbaren och inne på nattklubben. Dansade fram till 04 då klubben stängde.. ramla runt på båten och till slut i säng. Jenna var väl den som va mest drabbad av oss, hon vakna upp dagen efter med sår på benet och blod i hela hytten (inklusive att hon blodat ner Fredriks byxor som legat på golvet..han va lagomt nöjd).

Dagen efter blev det hamburgertallrik och taxfree shopping... en aning seg och väldigt uttorkad :D En väldigt lyckad resa! 

                                                                                

Jenna och Fredrik












Mer bilder kommer när vi lyckats tömma Jennas kamera.. haha.

Ikväll ska jag på fest hemma hos Jenna.. ska dock vara hundvakt och ta det lugnt så är hemma i skaplig tid utan alkohol i systemet. Vi siktar på det ändå :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0